«Κατέβασε το παντελόνι του και…» – Σοκάρει η Αλεξάνιαν για παρενόχληση που βίωσε από πασίγνωστο ηθοποιό

Advertisement

Η Σοφία Αλεξανιάν μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από πολύ γνωστό ηθοποιό τον οποίο φωτογραφίζει με τις δηλώσεις της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στο παρελθόν αλλά και στη συμμετοχή της στο Big Brother.

Διαβάστε τι εξομολογήθηκε για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε

«Όταν εργαζόμουν σε ένα σίριαλ, στην Πολυκατοικία, ήμουν εκεί βοηθός ενδυματολόγου. Υπήρχε ένας ηθοποιός από ένα άλλο σίριαλ που γυριζόταν εκεί πέρα και μου είπε να του πάω το βιογραφικό μου. Πήγα να τον δω στο θέατρο και μου λέει πάμε στο καμαρίνι. Πήγα στο καμαρίνι, του έδωσα το βιογραφικό μου, το διάβασε κι έφυγε, λέγοντάς μου ότι επιστρέφει σε λίγο. Επιστρέφει μετά από ελάχιστα λεπτά με κατεβασμένο το παντελόνι.

Advertisement

Δεν θα ήθελα να πω το όνομά του και είμαι από τους ανθρώπους που δεν συμμετείχε στις καταγγελίες. Αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται τώρα σε όλο αυτόν τον κυκεώνα που περνάει. Όλοι ξέρουμε για ποιον πρόκειται. Αισθάνθηκα ικανοποίηση που βγήκε στη φόρα. Κάποιος δεν φοβήθηκε να πει ένα όνομα ανοικτά, όπως δεν το κάνω εγώ», είπε η Σοφία Αλεξανιάν.

Για τη συμμετοχή της στο Big Brother, η Σοφία Αλεξανιάν είπε: «Η ματαιοδοξία μου με κατέστρεψε και με πήγε σε αυτά τα μονοπάτια. Το καστ που ήταν μέσα ήταν ότι χειρότερο έχει υπάρξει σε ανθρώπους».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement