Οι «τυχαίες», αλλά βιντεοσκοπημένες συναντήσεις του Μητσοτάκη

Advertisement

Από το «καλέ, τι γκόμενος είσαι εσύ;», στον «Ντάλτον» του θεσσαλικού κάμπου και στον έλληνα ταξιτζή της Νέας Υόρκης. Οι «τυχαίες» συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που όλως τυχαίως βιντεοσκοπήθηκαν κιόλας

Δεν ξέρουμε αν ο Νότης Μηταράκης αξίζει ή όχι ένα Όσκαρ Α’ ή Β’ ανδρικού ρόλου για τη συμμετοχή του στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», όμως αναμφίβολα το Όσκαρ σκηνοθεσίας μπορούν να το διεκδικήσουν με αξιώσεις οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις «τυχαίες» συναντήσεις του πρωθυπουργού.

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα άλλη μία «απρόσμενη» συνάντηση, αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Αυτή τη φορά η κάμερα κάποιου συνεργάτη του πρωθυπουργού απαθανάτισε την εντελώς «τυχαία» συνάντηση που είχε με έναν Έλληνα οδηγό ταξί στην καρδιά της πόλης.
 «Πού είσαι ρε μεγάλε; Τι κάνεις εσύ; Από που είσαι;», ακούγεται στο βίντεο να λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Έλληνα ταξιτζή να του λέει ότι κατάγεται από την Τρίπολη και ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ 50 χρόνια.

«Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας στις ΗΠΑ», έγραψε ο πρωθυπουργός, αναρτώντας το σχετικό βίντεο από αυτή τη νέα «τυχαία» συνάντηση που είχε στον προσωπικό του προφίλ στο instagram.

Στην Κυψέλη, το 2018, πριν δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός κι αποκτήσει τριπλάσιο προσωπικό επικοινωνιακό επιτελείο απ’ αυτό που έχει σήμερα, περπατούσε σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της περιοχής και συνάντησε συναντήθηκε με μια γυναίκα, η οποία είχε στο καροτσάκι το παιδί της. Ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να συνομιλήσει μαζί της, ωστόσο, αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο. Ακόμα και για τα δεδομένα του Μητσοτάκη.

Advertisement

Η γυναίκα αντέδρασε με υπερβολικό ενθουσιασμό, τον αγκάλιασε και του είπε φωναχτά: «καλέ, τι γκόμενος είσαι εσύ»;

Στη δεύτερη περίπτωση, ακριβώς έναν χρόνο πριν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα Φάρσαλα και τον Τύρναβο, όπου έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του δημοτικού σχολείου στο Δαμάσι, το οποίο είχε καταστραφεί από τον σεισμό πριν μερικούς μήνες, τον Μάρτιο του 2021. Στη μέση του πουθενά ο Κυριάκος συνάντησε τον «Ντάλτον» του θεσσαλικού κάμπου και συνομίλησε μαζί του, χωρίς να επέμβει κανένας άντρας της προσωπικής του φρουράς. Μπορεί να μην μπορούν να τον πλησιάσουν υγειονομικοί, εκπαιδευτικοί, πυρόπληκτοι ή σεισμόπληκτοι, αλλά μπορεί ο «Ντάλτον». Ίσως γιατί είχε φίλο τον πατέρα του, όπως ο ίδιος είπε την επόμενη μέρα.

Και ποιο είναι το καλύτερο; Ότι μετά τον σάλο περί «στημένης» συνάντησης η ΝΔ απάντησε με διαρροή ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν έχασε ποτέ την επαφή του με τον κόσμο».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement