Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ραγδαίες εξελίξεις – Η κατάθεση της μητέρας και τα στοιχεία που «καίνε» τον Μίχο – Έρχεται νέος γύρος συλλήψεων

Advertisement

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Σήμερα, η μητέρα της κοπέλας κρίθηκε προφυλακιστέα, με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών να διατάσσει έρευνα για το ενδεχόμενο τα αδέρφια της 12χρονης να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης.

Την ίδια ώρα, ιδιαιτέρως επιβαρυντικά στοιχεία φέρεται να κατέθεσε στην παιδοψυχολόγο η 12χρονη.

Προφυλακιστέα η μητέρα

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έδειξαν τον δρόμο για τη φυλακή στην 37χρονη μητέρα της 12χρονης, καθώς δεν έπεισε τους δικαστικούς λειτουργούς με τους ισχυρισμούς της ότι δεν έχει διαπράξει τίποτα σε βάρος του παιδιού της. Η ίδια φέρεται να δήλωσε πλήρη άγνοια για όσα συνέβαιναν στην κόρη της. Μάλιστα, αναφέρθηκε στον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης Ηλία Μίχο, ο οποίος «κέρναγε συχνά τα παιδιά παγωτά και πορτοκαλαδες και εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη μας, έπραξε όλα αυτά».

Advertisement

Η 37χρονη αναφέρθηκε και στο πώς αποκαλύφθηκε, τελικά, η κακοποίηση της κόρης της από τον Μίχο. «Η νύφη μου με κάλεσε έντρομη και μου ανέφερε ότι βρήκε στο κινητό τηλέφωνο της κόρης μου μηνύματα που είχε αποστείλει στον Ηλία Μίχο, τα οποία είχαν σεξουαλικό περιεχόμενο και ότι τού είχε αποστείλει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο. Μόλις άκουσα όσα μου είπε η νύφη μου κυριολεκτικά τρελάθηκα. Τού έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα αν έχει στείλει μηνύματα στην κόρη μου και ο ίδιος το αρνήθηκε. Βλέποντας τα χυδαία μηνύματα που ο ίδιος είχε αποστείλει στην ανήλικη κόρη μου, κυριολεκτικά πάγωσα και σοκαρίστηκα. Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ και ο θυμός μου που την επόμενη μέρα του απέστειλα μηνύματα στο messenger και τον αποκαλούσα παιδεραστή», είπε.

Η ίδια υποστήριξε ότι πήγε αμέσως  στην αστυνομία,  όπου οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της  ζήτησαν να μην αναφέρει τίποτα και σε κανέναν, «μέχρι να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα και να μην αντιληφθεί ο κατηγορούμενος ότι έχω προβεί σε καταγγελία σε βάρος του, γιατί θα εκκινούσαν αστυνομική έρευνα άμεσα».

Η ίδια σημείωσε ότι, το επόμενο βήμα της, ήταν να μιλήσει με το παιδί, το οποίο της αποκάλυψε ότι, μία φορά, κατέβηκε στο υπόγειο του μαγαζιού του Μίχου και εκείνος το βίασε.

Advertisement

«Σε επικοινωνία που είχα με την κόρη μου τη ρώτησα τι είχε συμβεί και μου είπε ότι κάποια ημέρα που ήταν στο κατάστημα του Ηλία Μίχου κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος τη βίασε. Μου ανέφερε και ότι την εξανάγκασε να πάει και με άλλους άνδρες περίπου 10 στον αριθμό».

Η θεία της 12χρονης που διαμένει στη Λευκάδα και φιλοξενούσε την ανήλικη για να κάνει τις διακοπές της είπε: «Με αυτό που αντίκρισα σοκαρίστηκα. Είδα ότι συνομιλούσε με έναν «Ηλία Μίχο» (σ.σ. όπως τον είχε αποθηκευμένο στις επαφές της η μικρούλα), ο οποίος της έλεγε αισχρά πράγματα, ενώ στη μεταξύ τους συνομιλία υπήρχαν και γυμνά βίντεο και φωτογραφίες της ανιψιάς μου…». Όπως δήλωσε αμέσως επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και τους γονείς της 12χρονης, εξαναγκάζοντάς τους ουσιαστικά την επόμενη ημέρα να καταγγείλουν τον βιασμό και την εκπόρνευση της ανήλικης.

Advertisement
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement