Κλέλια Ανδριολάτου: Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή που πληρώνω ακόμα

Advertisement

Η Κλέλια Ανδριολάτου που φέτος ξεχωρίζει μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησε στο περιοδικό Gala.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα αποκάλυψε για τον σοβαρό τραυματισμό της που την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή της.

Έχεις κάποια καθημερινή ιεροτελεστία;

Απολαμβάνω πολύ όταν ξεκινά η μέρα μου ή όταν τελειώνω τη δουλειά μου να πάρω το χρόνο μου και να κάνω το μπάνιο μου, να βάλω τις κρέμες μου, να έχω μια ώρα που φροντίζω το σώμα μου. Από τότε που είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, που ακόμα ταλαιπωρεί την καθημερινότητά μου, προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να ακούω το σώμα μου και να το φροντίζω.

Advertisement

Τι τραυματισμός ήταν αυτός; 

Έπαθα εξάρθρωση επιγονατίδας και τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει δύσκολα. Ήμασταν στην καραντίνα όταν το έπαθα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, την οποία πληρώνω ακόμα και τώρα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι μου μιλά το σώμα μου και δεν το καθοδηγώ εγώ. Με ξεπέρασε. Κι έχω μάθει πάρα πολλά μέσα από αυτό.

Ένιωσες πρώτη φορά τρωτή;

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά ούτε το βάζω κάτω, ούτε σταματώ να χορεύω, απλά την επόμενη ημέρα θα είμαι πιο ήσυχη.

 

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement