ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις νέες αποκαλύψεις: Κοινός μπαταχτσής ο Πάτσης

Advertisement

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις σκιώδεις μπίζνες του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, τον οποίο αναγκάστηκε να διαγράψει η Ν.Δ. υπό το βάρος του σκανδάλου.

Σήμερα η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει ότι ο κ. Πάτσης όχι μόνο είχε αγοράσει «κόκκινα» δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς αλλά λίγο αργότερα έκανε ρυθμίσεις στα δικά του χρέη.

 «Κοινό μπαταχτσή» τον χαρακτηρίζει  ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή το δημοσίευμα, σχολιάζοντας δηκτικά πως «σε κόμμα που χρωστάει 392 εκ. ευρώ και ουδέποτε πρόκειται να αποπληρώσει, όπως η ΝΔ, οι Πάτσηδες είναι ο κανόνας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Advertisement

«Οι αποκαλύψεις για τον κ. Πάτση συνεχίζονται για ακόμη μία ημέρα.

Εκτός από «γαλάζια ακρίδα» των απευθείας αναθέσεων 1 εκ. ευρώ από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ.

Εκτός από κοράκι του τραπεζικού συστήματος που αγόρασε κόκκινα δάνεια 62 εκ. ευρώ με μόλις 4,3 εκ. για να πλουτίζει πάνω στο οικονομικό δράμα χιλιάδων ανθρώπων.

Advertisement

Ο κ. Πάτσης είναι κι ένας κοινός μπαταχτσής.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Documento, ο κ. Πάτσης έχει αιτηθεί και έχει υπαχθεί σε ρύθμιση αναδιάρθρωσης οφειλών για σχεδόν 700 χιλ. ευρώ σε ΕΦΚΑ και δικαστικούς επιμελητές.

Ο άνθρωπος δηλαδή που χρηματοδοτήθηκε με 4,3 εκ. ευρώ για να θησαυρίζει από κόκκινα δάνεια 62 εκ. που αγόρασε κοψοχρονιά, που δημιουργούσε την μια οφσορ μετά την άλλη για χρόνια, δεν είχε δήθεν για να πληρώσει τον ΕΦΚΑ.

Αυτός όμως μπορεί να είναι κι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο τον επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης ως υποψήφιο βουλευτή το 2019.

Σε κόμμα που χρωστάει 392 εκ. ευρώ και ουδέποτε πρόκειται να αποπληρώσει, όπως η ΝΔ, οι Πάτσηδες είναι ο κανόνας».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement