Μουντιάλ 2022: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα 1/12 – Οι ώρες μετάδοσης

Advertisement

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και τις ώρες μετάδοσης της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Μουντιάλ 2022 που διεξάγεται στο Κατάρ.

Ακόμα τέσσερεις ομάδες θα διεκδικήσουν τα ισάριθμα εισιτήρια που οδηγούν στην φάση των «16» του Μουντιάλ 2022, με τις αναμετρήσεις του 5ου και 6ου ομίλου να είναι πολύ ενδιαφέρουσες καθώς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Η μόνη ομάδα που έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από το τουρνουά είναι ο Καναδάς, που στις δύο πρώτες αναμετρήσεις δεν κατάφερε να συγκεντρώσει κανέναν βαθμό.

Έτσι η εικόνα στον 6ο όμιλο είναι πιο… ξεκάθαρη, με την Κροατία και το Μαρόκο να μοιράζονται την πρώτη θέση έχοντας από τέσσερεις βαθμούς ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Βέλγιο με τρεις. Έτσι η αναμέτρηση των «διαβόλων» με την ομάδα του Λούκα Μόντριτς θα τραβήξει τα βλέμματα, διότι κάθε βαθμός είναι σημαντικός.

Advertisement

Στον 5ο όμιλο μπορούν να συμβούν… τα πάντα! Η Ισπανία προηγείται με 4 βαθμούς και ακολουθούν η Ιαπωνία και η Κόστα Ρίκα με 3, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Γερμανία που έχει μόλις έναν βαθμό. Αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση των «Πάντσερ» με την Κόστα Ρίκα θα είναι αυτή που αναμένεται να καθορίσει πολλά στην έκβαση του ομίλου, με τον Χάνσι Φλικ να προσπαθεί να βοηθήσει την Γερμανία να βρει τον καλό της εαυτό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

17:00 Καναδάς – Μαρόκο (6ος όμιλος)

17:00 Κροατία – Βέλγιο (6ος όμιλος)

21:00 Ιαπωνία – Ισπανία (5ος όμιλος)

21:00 Κόστα Ρίκα – Γερμανία (5ος όμιλος)

Δείτε τα χθεσινά αποτελέσματα (30/11):

Αυστραλία – Δανία 1-0

Τυνησία – Γαλλία 0-1

Πολωνία – Αργεντινή 0-2

Σαουδική Αραβία – Μεξικό 1-2

Στους «16» προκρίθηκαν: Αργεντινή, (3ος όμιλος), Γαλλία, Αυστραλία (4ος όμιλος).

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement