40.000 ευρώ σε λουλούδια ξόδεψε απίστευτος πελάτης στα μπουζούκια

Advertisement

Eσύ τι θα έκανες αν είχες διαθέσιμα 40.000 ευρώ; Θα τολμήσουμε μια μαντεψιά: Δεν θα τα έδινες όλα σε λουλούδια στα μπουζούκια. Και ξέρεις γιατί; Επειδή δεν είσαι σαν αυτόν τον μερακλή πελάτη για τον οποίο μίλησε μία «λουλουδού» στην εκπομπή Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha.

«Ο πελάτης θέλει να σε βλέπει και εσένα να είσαι ευχάριστη. Οπότε όταν κι εμείς έχουμε τέτοια διάθεση και περνάμε καλά, θα πουλήσουμε» είπε συγκεκριμένα.

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον μεγαλύτερο λογαριασμό που έχει δει να γίνεται μπροστά της σε λουλούδια, είπε «νομίζω ότι ο μεγαλύτερος λογαριασμός που έχω δει σε λουλούδια είναι 40.000 ευρώ. Πάντα υπάρχουν κι αυτοί που ξοδεύουν τέτοια ποσά. Εγώ όταν ακούω τέτοια νούμερα, κάτι παθαίνω, δεν μπορώ να το διανοηθώ».

Advertisement

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η μοναδική σπαρταριστή μπουζουκο-ιστορία που ακούστηκε στην εκπομπή. Μεταξύ άλλων, ένας από τους παρκαδόρους διηγήθηκε: «Το περιστατικό που θα πω είναι για γέλια. Φεύγει ένα αυτοκίνητο από το μαγαζί και λίγο αργότερα μας παίρνει τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του.

Μας είπε ότι άφησε το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ και όταν γύρισε του έλειπε ο πίσω προφυλακτήρας. Πήγαμε στο χώρο του πάρκινγκ μήπως είχε πέσει εκεί αλλά δεν βρήκαμε κάτι. Πήρα τηλέφωνο τον πελάτη και του είπα ότι θα δω τις κάμερες για να διαπιστώσω αν είχε έρθει με τον προφυλακτήρα ή χωρίς.

Μισή ώρα αργότερα μου έστειλε «συγγνώμη» σε μήνυμα διότι είχε ξεχάσει τον προφυλακτήρα στο σπίτι του».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement