Στο γήπεδο της Σάντος η σορός του Πελέ για τη δημόσια αγρύπνια – «Φτάσαμε σπίτι» έγραψε ο γιος του

Advertisement

Στην έδρα της Σάντος, στο Σάο Πάολο, το Βίλα Μπελμίρο, έφτασε με πομπή η σορός του Πελέ για τη δημόσια αγρύπνια που έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Η Βραζιλία και όλος ο πλανήτης αποχαιρετούν αυτή την εβδομάδα το βασιλιά του ποδοσφαίρου, ο οποίος πέθανε την περασμένη Πέμπτη, 29/12, σε ηλικία 82 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Το φέρετρο με τη σορό του θα εκτίθεται στο κέντρο του γηπέδου και οι πόρτες του σταδίου, χωρητικότητας 16.000 ατόμων, αναμένεται να ανοίξουν στις 10:00 π.μ. τοπική ώρα (15:00 ώρα Ελλάδας).

Κάποιοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο γήπεδο, κοιμήθηκαν στο πεζοδρόμιο, στους διαδρόμους που έχει δημιουργήσει η τοπική αστυνομία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Advertisement

ΠΕΛΕ ΣΑΝΤΟΣ

Στις κερκίδες έχουν τοποθετηθεί τρεις γιγαντιαίες σημαίες και γράφουν: «Ζήτω ο βασιλιάς» και «Πελέ 82 χρόνια». Σε μία άλλη σημαία υπάρχει η φωτογραφία του Πελέ με τον αριθμό 10, που είχε στη φανέλα του.

«Φτάσαμε σπίτι»

Ο γιος του Πελέ, Εντίνιο, ανέβασε story στο Instagram από την έδρα της βραζιλιανικής ομάδας, όπου ακουμπάει το χέρι του στο φέρετρο του πατέρα του.

Advertisement

«Φτάσαμε σπίτι» έγραψε.

ΠΕΛΕ

Προηγουμένως είχε ανεβάσει videos με την πομπή που συνόδευε την σορό του Πελέ στο Βίλα Μπελμίρο. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως ήταν ξημερώματα στη Βραζιλία, οπαδοί της Σάντος βρίσκονταν έξω από το γήπεδο της ομάδας τους για να υποδεχθούν τον «βασιλιά».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement