Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: Ανατροπή για την απολογία της σήμερα στις Βρυξέλλες

Advertisement

Για ανατροπή των δεδομένων που ο ίδιος παρέθεσε έκανε λόγο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχετικά με την Εύα Καϊλή και το κατά πόσον θα εμφανιστεί εκ νέου σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Όπως είπε ο ποινικολόγος το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, αργά το βράδυ ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την ίδια την Εύα Καϊλή ότι είναι πολύ πιθανό τελικώς σήμερα να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών Αρχών για συμπληρωματική απολογία, χωρίς πάντως να γνωρίζει τον λόγο της κλήσης της, αφού το σύστημα στο Βέλγιο είναι διαφορετικό από το ελληνικό και οι κατηγορούμενοι δεν έχουν γνώση των αδικημάτων για τα οποία καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Την Τρίτη, ο ποινικολόγος είπε στον ΑΝΤ1 ότι σήμερα «θα εμφανιστούν ενώπιον του ανακριτή ο πατέρας της κ. Καϊλή και ο σύντροφος της και μάλιστα χωρίς καν να ξέρουν για ποιον λόγο τους καλούν, αφού το σύστημα στις Βρυξέλλες είναι διαφορετικό από ότι στην Ελλάδα και οι κατηγορούμενοι μαθαίνουν επί τόπου γιατί κατηγορούνται και καλούνται επί τόπου να δώσει απαντήσεις».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement