Μαρία Σολωμού: «Σφάζει» τον Γιώργο Λιάγκα – «Ας πει ό,τι θέλει…»

Advertisement

Τη δική της απάντηση στα σχόλια του Γιώργος Λιάγκας προς το πρόσωπό της έδωσε η Μαρία Σολωμού. Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησε η έκπομπή Open Weekend.

«Δεν θέλω να απαντήσω καθόλου. Βαριέμαι να λέω κάτι, να απαντάει κάποιος άλλος, να με ξαναρωτάνε να απαντήσω και να γίνεται αυτό το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ σαν χαλασμένο τηλέφωνο. Ας πει ο καθένας ό,τι θέλει. Καλή καρδιά, όλα καλά, αλήθεια» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Δεν θα απαντήσω σε καμία περίπτωση με αυτόν τον τρόπο για το οτιδήποτε. Εκτός απ’ το ότι δεν μου αρέσει αυτό το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ, αλήθεια δεν έχω να πω και τίποτα. Απ’ τις λίγες φορές που δεν έχω να πω τίποτα. Είμαι καλυμμένη γενικώς» απαντά η ηθοποιός και για την περίπτωση του Δημήτρη Παπανώτα, με τον οποίο ήρθε σε δημόσια ρήξη το προηγούμενο διάστημα.

Advertisement

Τέλος, η Μαρία Σολωμού ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον τράπερ Mente Fuerte. Η ίδια δηλώνει:

«Συζητάτε μόνοι σας για εμένα και τον Mente Fuerte, τι να πω εγώ; Να επέμβω σε αυτόν τον ωραίο μονόλογο; Δεν μου είναι ευχάριστο να συζητιέται η προσωπική μου ζωή. Την προφυλάσσω όσο μπορώ. Από τη στιγμή που δεν με προσβάλλει κάτι, ο καθένας ό,τι θέλει ας πει».

 

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement