Συντριβή αεροσκάφους στο Νεπάλ: Βίντεο-ντοκουμέντο από την πτώση – Δεκάδες νεκροί

Advertisement

Βίντεο με τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από τη συντριβή του αεροσκάφους με τους 72 επιβαίνοντες στο Νεπάλ, δόθηκε στη δημοσιότητα. Τουλάχιστον 16 νεκροί – «Αναμένουμε ότι θα ανασύρουμε και άλλα πτώματα» δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού.

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα στη συντριβή του αεροσκάφους της Yeti Airlines με 72 επιβαίνοντες (68 επιβάτες και τέσσερα μέλη πληρώματος) στην περιοχή Ποχάρα του Νεπάλ (κεντρικά), όπως δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού του Νεπάλ.

«Αναμένουμε ότι θα ανασύρουμε και άλλα πτώματα«, δήλωσε ο Κρίσνα Μπαντάρι, εκπρόσωπος του στρατού, στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. «Το αεροπλάνο έγινε κομμάτια«.

Τοπικός αξιωματούχος που μίλησε στο κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα διευκρίνισε πως το αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση προς την Ποχάρα από την πρωτεύουσα Κατμαντού, συνετρίβη κοντά στον ποταμό Σέτι.

Advertisement

Βίντεο με τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία συντριβή του αεροσκάφους στο Νεπάλ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Τις τελευταίες στιγμές της μοιραίας πτήσης φαίνεται να έχει απαθανατίσει κάτοικος της περιοχής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λεπτομέρειες για την αιτία της συντριβής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Το αεροσκάφος φαίνεται να κάνει στροφή αριστερά εκτός ελέγχου παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκαφών (ATR) θεωρείται αξιόπιστος.

Advertisement
Στιγμιότυπο από το σημείο της τραγωδίας
Στιγμιότυπο από το σημείο της τραγωδίας AP

Παρακάτω, βίντεο από το σημείο της τραγωδίας:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement