Στρατηγός Φλώρος: Δεν με κουνάει κανένας από τη θέση μου

Advertisement

Αποδεχόμενος την παρακολούθηση από την ΕΥΠ, αλλά όχι την εκτίμηση που αναφέρεται στο Ενημερωτικό Σημείωμά της για τα οικονομικά στοιχεία που τον αφορούν σχετικά με την αγορά κατοικίας στου Παπάγου ύψους 1.200.000 ευρώ εκ των οποίων τα 600.000 πληρώθηκαν «μαύρα», ο στρατηγός Φλώρος απάντησε χτες βράδυ στις αποκαλύψεις του «Documento».

Με μια ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και με ύφος «αρχιστρατήγου» ως να έχει προ συνεννοηθεί με το Μέγαρο Μαξίμου, ο Κωνσταντίνος Φλώρος αναφέρει: «Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα».

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ που προφανώς βρίσκει σύμφωνο το Μέγαρο Μαξίμου, αναφέρει ότι πρόκειται για «πρωτοφανή στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης που επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειάς του. Η οικονομική κατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιγράφεται λεπτομερώς – όπως προβλέπεται – στα «Πόθεν Έσχες» που έχουν κατατεθεί και στα «Ε9» και είναι στη διάθεση των αρμοδίων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειάς του. Οι δήθεν ισχυρισμοί (προφανώς για την αγορά της μεζονέτας στου Παπάγου ύψους 1.200.000 ευρώ με τις 600.000 να έχουν καταβληθεί «μαύρα» που αποκαλύπτει το σημείωμα της ΕΥΠ) είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας».

Advertisement

Το πιο χαρακτηριστικό στην εν λόγω ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ είναι η επισήμανση ότι οι σοκαριστικές αποκαλύψεις «δεν πρόκειται επ’ ουδενί να αλλοιώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης (του στρατηγού Φλώρου) με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ».

Επί της ουσίας το ΓΕΕΘΑ ομιλεί εξ ονόματος της πολιτικής ηγεσίας η οποία βάσει του Συντάγματος είναι «η προϊσταμένη Αρχή των Ενόπλων Δυνάμεων»!

Τέλος, μέσω της πρωτοφανούς αυτής ανακοίνωσης, ο Α/ΓΕΕΘΑ γνωστοποιεί ότι επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει, «πιστός στον όρκο του, στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement