Μποφίλιου: «Θα φοράω στενά, θα βγάζω τα β…ά μου άμα θέλω – Όλα έγιναν επειδή είμαι αριστερή και γυναίκα»

Advertisement

Η Νατάσσα Μποφίλιου απαντά στα αρνητικά σχόλια των τρολ, αναφορικά με τη φωτογράφισή της στο Λονδίνο και δηλώνει πως θα συνεχίσει να ντύνεται όπως η ίδια θέλει.

Στο podcast «Pop Revolution» του Pride Radio και στον Τάσο Μπιμπισίδη μίλησε η αγαπημένη τραγουδίστρια, Νατάσσα Μποφίλιου.

Η ίδια αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που υπήρξαν για τη φωτογράφισή της στο Λονδίνο, υποστηρίζοντας πως θα συνεχίσει να φορά ό,τι θέλει και όποτε το θέλει.

Advertisement

Την ίδια στιγμή, η Νατάσσα Μποφίλιου δήλωσε πως δέχεται σε μεγάλο βαθμό τέτοιου είδους επιθέσεις, τονίζοντας πως αυτό συμβαίνει επειδή είναι μια γυναίκα με αριστερές ιδέες.

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, για το πώς ντύνομαι και τι χρώμα βάφω τα μαλλιά μου. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει ότι δεν μπορώ να φοράω στενά ρούχα επειδή είχα παραπάνω κιλά», τόνισε.

«Θα κάνω ό,τι γουστάρω. Να φοράω στενά ρούχα άμα θέλω, να βγάζω τα β…ά μου άμα θέλω, να τα βάζω μέσα άμα θέλω. Ένιωθα την ανάγκη να το διεκδικήσω, χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω», είπε στη συνέχεια η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα.

Κλείνοντας, η Νατάσα Μποφίλιου είπε: «Τα σχόλια που έγιναν για τη γούνα που φόρεσα στο Λονδίνο είναι παρωχημένα και γελοία. Όλο αυτό έγινε επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement