«Σ’ ευχαριστώ, Λουκιανέ»

Advertisement

Δύο συναυλίες-αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, στο Gazarte, στις 12 και 19 Φεβρουαρίου 2023, στις 9.00 μ.μ.

«Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ για τα καλύτερά μας χρόνια, σ’ ευχαριστώ που δε με πρόδωσες ποτέ…», λέει ο στίχος στο ομώνυμο τραγούδι του Χρήστου Παπαδόπουλου. Αυτό αισθανόμαστε και θέλουμε να πούμε όλοι μας στον Λουκιανό πάντα, αλλά και τώρα, αυτές τις μέρες, που συμπληρώνονται έξι χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας.

Με αφορμή λοιπόν, αυτή την επέτειο, διοργανώνουμε δύο συναυλίες στο Gazarte στις 12 και 19 Φεβρουαρίου, με μια όμορφη παρέα από νέους τραγουδοποιούς-τραγουδιστές, που θα τραγουδήσουν τα τραγούδια του σε φρέσκιες εκτελέσεις που επιμελήθηκε ο Μανώλης Φάμελλος.

Advertisement

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:

Μαρία Κηλαηδόνη, Ρένα Μόρφη, Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλτατζή, Χρήστος Παπαδόπουλος και Μανώλης Φάμελλος.
Μαζί τους οι μουσικοί: Στέφανος Δανιηλίδης (πιάνο, ακορντεόν), Μάνος Λούτας (μπάσο), Βαγγέλης Τσιμπλάκης (ντραμς).

Επιπλέον, στις 13 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί διπλό CD με τίτλο «Σ’ ευχαριστώ, Λουκιανέ», του οποίου τα τραγούδια θα διατίθενται και ψηφιακά από τη MINOS EMI. Στο CD συμμετέχουν οι:
Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Δώρος Δημοσθένους, Στάθης Δρογώσης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μαρία Κηλαηδόνη, Γιάννης Κότσιρας, Μάρκος Κούμαρης, Locomondo, Νίνα Μαζάνη, Ρένα Μόρφη, Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλτατζή, Νατάσσα Μποφίλιου, Χρήστος Παπαδόπουλος, Ρεβάνς, Μανώλης Φάμελλος, Γιώργης Χριστοδούλου, Gadjo Dillo.

Advertisement

Πιστεύουμε ότι, τραγουδώντας τα τραγούδια του Λουκιανού, όλοι αυτοί οι σπουδαίοι καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς θα τα μεταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο στα νεότερα παιδιά για να γνωρίσουν και αυτά αυτόν το μοναχικό, ασυμβίβαστο καουμπόυ των δικών μας χρόνων.
Άννα Βαγενά

Προπώληση: https://bit.ly/3lrTuWh

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement