Έβρος: Θρίλερ με τη 28χρονη διοργανώτρια του καρναβαλιού – Εντοπίστηκε σε γκρεμό με καρφωμένο μαχαίρι στο στήθος, τι λέει η οικογένεια

Advertisement

Έβρος: Τα δεδομένα και τα κρίσιμα ερωτήματα της υπόθεσης του θανάτου της 28χρονης προσπαθούν να συγκεντρώσουν και να απαντήσουν οι αστυνομικοί.

Η οικογένειά της 28χρονης και η τοπική κοινωνία στο Τυχερό Έβρου είναι συγκλονισμένοι από την είδηση της τραγικής απώλειας μιας νεαρής κοπέλας, που φαινόταν να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να συμμετέχει ενεργά στη ζωή του τόπου της.

Το περιβάλλον της 28χρονης την αναζητούσε από το μεσημέρι της Κυριακής (19/2/2023), ωστόσο το πρωί της Δευτέρας (20/2/2023) επιβεβαιώθηκε το δυσάρεστο νέο της τραγικής απώλειάς της.

Ένας συγγενής που γνώριζε ότι συνήθιζε να κάνει βόλτες με το μηχανάκι της προς τη Λευκίμη, ακολούθησε το δρόμο και την εντόπισε σε μια μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων μαζί με το όχημά της. Αν και πίστεψαν ότι είχε χάσει τη ζωή της από τροχαίο, μόλις κατάφεραν να φτάσουν το άψυχο κορμί της αντιλήφθηκαν ότι ίσως να μην οφείλεται σε τροχαίο ο θάνατός της.

Advertisement

Τις έρευνες έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του ΑΤ Τυχερού και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, συλλέγοντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική έκθεση.

Όπως έγινε αμέσως γνωστό, η κοπέλα έφερε τραύμα από μαχαίρι αγροτικής χρήσης, σαν αυτό που χρησιμοποιούσε στις εργασίες της.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι το μοιραίο τραύμα είχε γίνει κάτω από την μπλούζα που φορούσε η 28χρονη, καθώς αυτή δεν έφερε ούτε σκίσιμο, αλλά ούτε και κάποιο σημάδι. Παράλληλα, υπάρχει και άλλο ένα εύρημα που τείνει τους αστυνομικούς στο σενάριο της αυτοκτονίας. Αυτό είναι τα σημάδια που έφερε η νεαρή κοπέλα στους καρπούς των χεριών της.

Advertisement

Όπως τονίζουν, τα σημάδια αυτά μπορεί να δείξουν την προσπάθειά της να αυτοκτονίσει κόβοντας τις φλέβες της. Ωστόσο, για τα συγκεκριμένα σημάδια και το χρόνο που αυτά έγιναν, οι αστυνομικοί θα περιμένουν το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή.

Έβρος: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Τυχερού

Το καρναβάλι του Τυχερού, στο οποίο διοργανώτρια ήταν η άτυχη κοπέλα, ακυρώθηκε, ενώ οι συντοπίτες της δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ του χαμού της, και την αποχαιρέτησαν με μια ανάρτηση.

«Η σημερινή τραγική και αναπάντεχη απώλεια της Βίκυς, μας συγκλόνισε όλους.

Advertisement

Κανείς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γεμάτη όρεξη, η γεμάτη ζωντάνια, η ψυχή του καρναβαλιού μας κάθε χρόνο δεν θα είναι φέτος εδώ… να πει πάμε παιδιά!!!

Με μεγάλο σεβασμό στην μνήμη της Βίκυς ανακοινώνουμε την ΑΚΥΡΩΣΗ του φετινού Καρναβαλιού στο Τυχερό.

Βίκυ θα σε θυμόμαστε πάντα και σίγουρα θα συνεχίσεις να μας εμπνέεις με τις ιδέες σου από εκεί ψηλά.

Advertisement

Καλό παράδεισο να έχεις», αναφέρεται στο σχετικό κείμενο που συνοδεύει την ανακοίνωση ακύρωσης του καρναβαλιού στο Τυχερό Σουφλίου.

Όπως αποκάλυψε ο αδελφός της, η 28χρονη χρησιμοποιούσε για αγροτικές εργασίες τέτοιου είδους μαχαίρι.

Η πρώτη εκδοχή κάνει λόγο για πιθανή αυτοκτονία, κάτι που θα διαπιστωθεί κατά τη νεκροτομή. Τα τραύματα στους καρπούς της είναι πριν από αυτό στο στήθος, ενώ ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί εάν ο θάνατός της έχει προέλθει από το μαχαίρι στο στήθος ή από την πτώση στη χαράδρα.

Advertisement

«Δεν υπήρχε περίπτωση αυτοκτονίας», λένε φίλοι και συγγενείς της 28χρονης
Φίλος της 28χρονης μίλησε στο Star και είπε ότι η σορός της βρέθηκε ανάμεσα σε Δαδιά με Λευκίμμη, σε ερημική περιοχή, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «εκεί πάνω περνάνε διακινητές και έχει και μετανάστες».

Για το σενάριο της αυτοχειρίας, ήταν κατηγορηματικός, τονίζοντας: «Κόβω το κεφάλι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση».

Ο αδελφός της είπε ότι το Σάββατο που την είχε δει, η 28χρονη ήταν μια χαρά, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στα καρναβάλια.

Advertisement

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι εάν ήταν μόνη της επάνω στη μηχανή της, ή εάν συνάντησε κάποιον στη διαδρομή.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις μιας θείας της 28χρονης, η οποία είπε πως δεν πιστεύει «ούτε μία στο εκατομμύριο» το σενάριο της αυτοκτονίας.

Πατέρας 28χρονης: «Ήταν να πάει στο γήπεδο και εξαφανίστηκε»

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της 28χρονης, ο οποίος μιλώντας χθες στο Mega, ανέφερε πως η κόρη του είχε κανονίσει να πάει στο γήπεδο, ωστόσο δεν εμφανίστηκε. Αυτό έκανε τους δικούς της ανθρώπους να ανησυχήσουν και αμέσως ξεκίνησαν την αναζήτηση.

Advertisement

Αποδείχθηκε ότι η κοπέλα ήταν νεκρή. Τη σορό της βρήκαν ο ξάδελφος και ο θείος του θύματος.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η Αστυνομία ψάχνει για τυχόν πλάνα από κάμερες ασφαλείας, τα οποία ίσως βοηθήσουν στις έρευνες.

Έβρος: Εξετάζεται το σενάριο της αυτοκτονίας -«Κλειδί» τα σημάδια στα χέρια

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει -σύμφωνα με πληροφορίες- το ενδεχόμενο η 28χρονη Βίκυ να έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς έφερε τραύμα από μαχαίρι αγροτικής χρήσης, σαν αυτό που χρησιμοποιούσε στις εργασίες της.

Advertisement

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι το τραύμα είχε γίνει κάτω από την μπλούζα που φορούσε η 28χρονη, καθώς αυτή δεν έφερε σκίσιμο ή κάποιο σημάδι.

Το σενάριο της αυτοκτονίας ενισχύει και άλλο ένα εύρημα, τα σημάδια που έφερε η νεαρή κοπέλα στους καρπούς των χεριών της.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τα σημάδια ενδέχεται να δείξουν την προσπάθειά της κοπέλας να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της. Ωστόσο, το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή θα αποκαλύψει το χρονικό σημείο που έγιναν τα σημάδια αυτά.

Advertisement

Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή, η 28χρονη προσπάθησε αρχικά να κόψει τις φλέβες της και όταν δεν τα κατάφερε, πιθανόν σήκωσε την μπλούζα της και μαχαιρώθηκε στο στήθος. Η νεκροτομή θα δείξει αν τελικά πρόκειται για αυτοκτονία.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement