Πισπιρίγκου: Στην φυλακή για άλλους έξι μήνες

φωτ. EUROKINISSI
Advertisement

Στην φυλακή θα παραμείνει η Ρούλα Πισπιρίγκου με απόφαση που έλαβε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ενόψει της συμπλήρωσης στις αρχές Απριλίου 12 μηνών προσωρινής κράτησης, για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Το δικαστήριο που ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη (23/2), με καθυστέρηση, αποφάσισε ότι η 34χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο και την απόπειρα που έκανε σε βάρος της ζωής της πρωτότοκης κόρης της θα πρέπει να παραμείνει στην φυλακή, αποδεχόμενο ανάλογη εισαγγελική πρόταση.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να παραταθεί η κράτηση της 34χρονης τονίζοντας ότι η κατηγορουμένη δικάζεται προβλέπει ποινή μέχρι και ισόβια κάθειρξη και ως εκ τούτου η προσωρινή κράτηση μπορεί να παραταθεί μέχρι και το ανώτατο όριο των 18 μηνών που προβλέπει ο νόμος.

Νωρίτερα στην αγόρευση του επί της παράτασης ή μη της κατηγορουμένης στην φυλακή, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε από το δικαστήριο να μην υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ακόμη και η ίδια η δικαιοσύνη δεν έχει βεβαιότητες για την υπόθεση που εκδικάζεται.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement