Μπίστης για ΠΑΣΟΚ: Συνεχίστε έτσι, το πόσο μας βοηθάτε θα φανεί στην κάλπη!

Advertisement

Οργή επικρατεί στην Κουμουνδούρου για την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στην απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Νίκο Παππά,καθώς οι θέσεις του ταυτίζονται με αυτές του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Με ανάρτησή του στο facebook ο πάντα ψύχραιμος Νίκος Μπίστης, θυμίζει την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση και προειδοποιεί: «Το πόσο μας βοηθάτε, θα φανεί οσονούπω στην κάλπη».

Η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη έχει ως εξής:

«Εκεί στο ΠΑΣΟΚ έχουν χάσει το μέτρο, την σοβαρότητα αλλά και την Ιστορική μνήμη. Σήμερα η δικαιοσύνη αποφάνθηκε» δηλώνουν βαρύγδουπα και επιτίθενται στον Τσίπρα. Δεν θυμάμαι να έλεγαν κάτι διαφορετικό από αυτά που είπε ο Τσίπρας, όταν δικαζόταν στο ειδικό δικαστήριο ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ και αντ’ αυτού καταδικαζόταν ο Τσοβόλας. Συνεχίστε έτσι, σύντροφοι. Το πόσο μας βοηθάτε, θα το καταλάβετε οσονούπω στην κάλπη. Έχω χρόνια να δω τόσο συσπειρωμένο τον κόσμο μας. Και όχι μόνο αυτόν».

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες για την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν διαφωνίες και στελέχη του κόμματος, ενώ από την Κουμουνδούρου υπενθυμίζουν με νόημα πως κορυφαίος στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη, ο Ανδρέας Λοβέρδος, υπήρξε ο συνήγορος του Χρήστου Καλογρίτσα!

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement