Τη μάχη στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία δίνει η Θέκλα Παρασκευούδη

Advertisement

Τη μάχη στις βουλευτικές εκλογές ως υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών, δίνει η Θέκλα Παρασκευούδη.

Η Θέκλα Παρασκευούδη εργάζεται στην Ακαδημία Αθηνών και έχει σημαντική εμπειρία και περγαμηνές στις δημοσιές σχέσεις, στους δήμους και στην αυτοδιοίκηση συνολικά, καθώς και στην διαχείριση πολιτισμικών μονάδων και φορέων προστασίας του Περιβάλλοντος.

Aναλυτικά η δήλωση της Θέκλας Παρασκευούδη

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη προσωπική ευθύνη η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στον τομέα Α’ Αθηνών. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, για την εμπιστοσύνη και τη δυνατότητα που μου δίνουν να αγωνιστούμε μαζί στις φετινές εκλογές.

Advertisement

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Ζω και εργάζομαι στο κέντρο της Αθήνας, στην Ακαδημία Αθηνών.

Η Ελλάδα μας, αλλά και η Αθήνα χτισμένη πάνω στον Πολιτισμό, είναι η μοναδική πρωτεύουσα στον κόσμο με ενεργό το εμπορικό και οικονομικό της κέντρο για χιλιάδες χρόνια και είναι η πόλη όπου όλοι εμείς έχουμε την τύχη να ζούμε.

Περπατώ καθημερινά στους δρόμους του κέντρου.

Εργάζομαι σε ένα από τα ιστορικότερα κτήρια της πόλης μας, στο Μέγαρο της Ακαδημίας Αθηνών, που είναι το σημαντικότερο έργο του Χάνσεν και κατά τη γνώμη των ειδικών, το ωραιότερο νεοκλασικό οικοδόμημα του κόσμου.

Advertisement

Ζω τις ομορφιές και βιώνω τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής.

Με εφόδιο την πολυετή ενασχόλησή μου σε συλλόγους, σωματεία, οργανώσεις και αυτόνομες ομάδες είμαι έτοιμη να υπερασπιστώ κάθε δικαίωμα, κάθε ελευθερία του πολίτη.

Πιστεύω ότι η χώρα μας πρέπει να συνεχίσει με συνέπεια και σταθερότητα την τροχιά ανάπτυξης που ήδη χαράζει. Δεν υπάρχει όμως ανάπτυξη χωρίς Πολιτισμό και Πολιτισμός χωρίς ανάπτυξη. Χρειάζεται να πιστέψουμε σε μία καθημερινότητα με δείγματα Πολιτισμού σε κάθε μας πράξη. Χρειάζεται να πιστέψουμε πως η Αθήνα μπορεί να χωρέσει ακόμη περισσότερο Πολιτισμό απ’ ό,τι ήδη προσφέρει.

Στόχος μου είναι να συμβάλλω, ώστε να αναδειχθεί η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά μας, να αναβαθμιστούν οι απαξιωμένες γειτονιές του κέντρου, να αξιοποιηθούν χώροι που εγκαταλείπονται με τον καιρό, να γίνει η πόλη φιλική προς τους πολίτες και τους επισκέπτες της.

Advertisement

Η Αθήνα χρειάζεται όραμα με οδηγό τον Πολιτισμό. Χρειάζεται το όραμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο σεβασμός στον άνθρωπο και η πολύχρονη αγάπη μου για τον πολιτισμό και την πολιτική είναι οι προσωπικοί μου οδηγοί σε αυτόν τον αγώνα. Θα αγωνιστώ για όλες τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, και για όλους που πιστεύουν πως ο Πολιτισμός αποτελεί ζωτικό στοιχείο της ζωής μας.

Αυτόν τον αγώνα δίνω και για αυτόν ζητώ τη στήριξή σας.

Σας ευχαριστώ

Θέκλα -Ευαγγελία Παρασκευούδη

Υποψήφια Βουλευτής Α΄ Αθηνών

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement