Στις 9/3 ανοίγει τις πύλες της η 13η «AgroThessaly»

Advertisement

Στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης, θα «χτυπά» το τετραήμερο από τις 9 ως τις 12 Μαρτίου η καρδιά της αγροκτηνοτροφίας, με τη διοργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Έκθεσης «Agrothessaly», η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο διάστημα 2-5/3 και αναβλήθηκε, λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η «AgroThessaly», έχει στο δυναμικό της 766 εκθέτες (269 άμεσους και 497 έμμεσους) από 34 χώρες, εκθεσιακό χώρο 25.000 τ.μ., 259 ξένους εμπορικούς επισκέπτες και ομαδικές επισκέψεις από τα Βαλκάνια, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΔΕΘ-Helexpo, η οποία τη διοργανώνει μαζί με το δήμο Λάρισας.

Στη διάρκεια της έκθεσης, εταιρείες-ηγέτιδες στα αγροτικά μηχανήματα και τους εξοπλισμούς για την κτηνοτροφία και τη γεωργία, θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και θα ενημερώσουν για τα τεκταινόμενα στις διεθνείς αγορές.

Advertisement

Γεωργικά μηχανήματα και ελκυστήρες, εργαλεία κατεργασίας εδάφους, εφόδια, πολλαπλασιαστικό υλικό, φυτώρια, κηπευτικά μηχανήματα, δασικός εξοπλισμός, μηχανήματα για την κτηνοτροφία- πτηνοτροφία, ζωοτροφές, υπηρεσίες και οργανισμοί, συνθέτουν, μεταξύ άλλων, το περιεχόμενο της «AgroThessaly».

Η έκθεση, θα λειτουργεί από την Πέμπτη έως και την Κυριακή από τις 10 το πρωί έως και τις 19.00, ενώ το Σάββατο θα κατεβάσει «ρολά» μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις οκτώ το βράδυ.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement