Ράδιο Αρβύλα: Απάντησε ο Κανάκης – «Ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ δημοσιογράφων και πολιτικών»

Advertisement

Επικριτικά σχόλια από τα πρόσωπα τα οποία έθιξε κατά την χθεσινή του τοποθέτηση για την τραγωδία των Τεμπών στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», έλαβε ο Αντώνης Κανάκης.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε σε διάφορους δημοσιογράφους κάνοντας λόγο για «υπαλλήλους κομμάτων», με τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη να σχολιάζουν τα όσα είπε.

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να απαντήσει, χωρίς να κατονομάσει αυτή τη φορά, και το έκανε στην εκπομπή της Τρίτης (07/03), αναφέροντας αρχικά:

Advertisement

«Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου. Αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά, είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά».

Και συνέχισε: «Παρακολουθούμε μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την ανθρωπιά και την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά«.

«Ακόμα και υπό το βάρος αυτής της συνθήκης, δεν έχουν την ανθρωπιά να χαλαρώσουν. Θα μου πεις, αν το έκαναν αυτό, δεν θα ήταν αυτοί που είναι. Το χειρότερο δεν είναι το τέρας, αλλά όταν συνηθίζουμε το τέρας. Και βρισκόμαστε σε μια καθημερινότητα που συνηθίζουμε τη διαπλοκή. Η διαπλοκή είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της δημοσιογραφίας, η οποία είναι θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας», συμπλήρωσε.

Advertisement

Σε άλλο σημείο, ο Αντώνης Κανάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο που τους στήριξε. «Εντυπωσιαστήκαμε από το υγιές κομμάτι που ξεχύθηκε στο διαδίκτυο στη διατύπωση συναισθημάτων και ανθρωπιάς. Σας ευχαριστούμε για τα όμορφα λόγια», είπε.

Σημειώνεται πως προς το τέλος της τοποθέτησής του, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως «η χώρα είναι μπου@@λο».

Αντώνης Κανάκης: Τι είπε για το μέλλον των «Ράδιο Αρβύλα»

Επαναλαμβάνοντας τα χθεσινά του λόγια, ότι δεν ξέρει με ποιον τρόπο θα συνεχιστεί η εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα», έκλεισε το επεισόδιο ο Αντώνης Κανάκης, τονίζοντας πως ο ίδιος και η ομάδα του είναι μπερδεμένοι.

Advertisement

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, οφείλω να το μοιραστώ μαζί σας. Βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο και είναι το εξής: ζητούμε την κατανόησή σας, προσπαθήστε να το καταλάβετε. Από τη μία δεν μπορούμε με τίποτα να επιστρέψουμε τουλάχιστον για φέτος στη διασκεδαστική πλευρά της σάτιρας. Από την άλλη, δεν επιθυμούμε – μακριά από εμάς – όλα αυτά να γίνουν ένα προϊόν και να το πουλάμε σε καθημερινή βάση» είπε.

«Θέλουμε να σας πούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα δίλημμα για το τι θα κάνουμε, είμαστε πάρα πολύ μπερδεμένοι. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, θα τελειώσει η εκπομπή και θα προσπαθούμε να βρούμε λύση. Θα δούμε», κατέληξε ο γνωστός παρουσιαστής.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement