Αυτά δείχνουν οι (πραγματικές) δημοσκοπήσεις

Advertisement

Πληροφορίες πραγματικές, από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που όλες οι εταιρείες ξεκίνησαν από τη Δευτέρα. Και λέμε πραγματικές για να τις διαχωρίσουμε απ’ αυτές που θα δουν τα φώτα της δημοσιότητας σε λίγες μέρες, «φιλτραρισμένες» και «στρογγυλεμένες» για να μην πάθει… λουμπάγκο το Αφεντικό.

Πάμε λοιπόν…

Σε όλες η ΝΔ εμφανίζει βουτιά, όχι απλώς πτώση. Η μέτρηση της βουτιάς ξεκινάει από τις 4 μονάδες κι ακουμπάει τις 7 μονάδες. Αν συνυπολογίσουμε ότι οι ίδιες εταιρείες πριν από τα Τέμπη έδιναν ποσοστό στη ΝΔ κοντά στο 34%, κάνοντας την αφαίρεση προκύπτει ότι βγάζουν το κυβερνών κόμμα κάτω από το 30%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τσιμπάει κοντά στις 2 μονάδες σύμφωνα με τις ίδιες δημοσκοπήσεις, όπερ σημαίνει ότι η μάχη πλέον είναι στήθος με στήθος.

Υπάρχουν δημοσκοπήσεις που βγάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και να προηγείται έναντι της ΝΔ.

Advertisement

Τα νέα εντυπωσιακά ευρήματα επίσης είναι ότι ανεβαίνει επικίνδυνα το κόμμα Κασιδιάρη, αλλά οι δημοσκόποι εκτιμούν ότι αυτή είναι η «φωτογραφία» των πρώτων ημερών, δηλαδή με τον θυμό και την οργή που ξέσπασε αμέσως μετά την τραγωδία στα Τέμπη και τις επόμενες ημέρες η τάση θα ομαλοποιηθεί.

Επίσης άνοδο παρουσιάζει και το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο το βρίσκουν πλέον σταθερά στο 4%.

Αυτά είναι τα πραγματικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων.

Τώρα τι θα δείτε στις «κολώνες» και στις «πίτες» της τηλεόρασης, αυτό είναι άλλο πράγμα.

Advertisement

Είπαμε θα μπουν «φίλτρα», «εκτιμήσεις» και «αναγωγές» που θα επιχειρήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Έστω, γκρίζο…

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement