Νέο δραματικό βίντεο λεπτά μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Advertisement

Φωτιές, ουρλιαχτά και κόλαση φωτιάς. Η εικόνα από το νέο βίντεο ντοκουμέντο, λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη προκαλεί σοκ.

Επιζών του μοιραίου Intercity 62 απαθανάτισε το φλεγόμενο βαγόνι λίγα λεπτά αφότου κατάφερε να σωθεί.

Ο διασωθείς μίλησε σήμερα στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις ανατριχιαστικές στιγμές που βίωσε. Ο άνδρας βγήκε από το 5ο βαγόνι, από ένα σπασμένο τζάμι, και κατευθύνθηκε αμέσως στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.

Advertisement

Στο ντοκουμέντο φαίνεται η φωτιά που έχουν πάρει τα βαγόνια, με όσους κατάφεραν να διασωθούν να φωνάζουν από σοκ.

Στο βίντεο ακούγεται ένας άλλος επιζών να καλεί με το κινητό του, συγγενή του, και του λέει ότι δε ξέρει τι έχει συμβεί, ζητά βοήθεια αλλά και να καλέσουν την πυροσβεστική.

Advertisement

«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω», είπε αρχικά.
«Έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. ‘Ήρθε και η αστυνομία και η πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω», συμπλήρωσε.

«Δεν κράτησαν τα στοιχεία μου όταν πήγα με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη. Χτύπησα λίγο το χέρι μου, είμαι καλά. Πήγα στο φαρμακείο μόνο και πήρα κάτι χάπια, δεν χτύπησα πολύ», κατέληξε ο κ. Αρσλάν.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement