Λιάνης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Άνοιξε τη ρόμπα μου έδειξε το στήθος της και μου είπε…

Advertisement

Ο Γιώργος Λιάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον ίδιο να παραχωρεί μια εκτενή και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, από την οποία μάλιστα προέκυψαν άγνωστα, ενδιαφέροντα σημεία.

Ένα από αυτά λοιπόν είχε να κάνει με την ερωτική σχέση, που είχε ο δημοσιογράφος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία μάλιστα τον διεκδικούσε με τον τρόπο της, όπως έγινε γνωστό.

Πιο αναλυτικά, ο Λιάνης μπήκε στη διαδικασία να περιγράψει ένα περιστατικό από επίσκεψη στο σπίτι της ηθοποιού, το οποίο εν τέλει είχε κατάληξη, που δε γινόταν να περιγραφεί δημόσια.

Advertisement

Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη…» είπε αρχικά.

«Με ρώτησε: Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου; Και εγώ είπα αυθορμήτως, έχεις! Μου λέει τι; και λέω: Το στήθος σου. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία».

«Μου λέει ‘Πάρ’ το’ ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε» κατέληξε ο Γιώργος Λιάνης.

Advertisement

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement