Μπόρις Κλέιμαν: Η αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. για το βιασμό μαθήτριας σε κλαμπ – «Δεν την πείραξα», λέει ο ίδιος

Φωτ. Eurokinissi
Advertisement

Τη δική του εκδοχή για όλα όσα έγιναν μέσα σε γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου θα δώσει τη Μεγάλη Πέμπτη στον ανακριτή ο 33χρονος τερματοφύλακας, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος, ο 33χρονος «την 2.00 ώρα της 11ης Απριλίου 2023 επί της Σκουφά προέβη αρχικά σε ασελγείς χειρονομίες και στη συνέχεια σε… (σ.σ. περιγράφεται πράξη βιασμού) στην ανήλικη μαθήτρια, γεννηθείσα το 2005 στο Βέλγιο, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα σε σχολική εκδρομή. Αστυνομικοί που διέρχονταν από το σημείο ενημερώθηκαν σχετικά και προσήγαγαν τον κατηγορούμενο στο Τ.Α. Συντάγματος μαζί με άλλα άτομα, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα και συνελήφθη. Στην κατοχή του κατηγορουμένου και συγκεκριμένα στην αριστερή του τσέπη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με ναρκωτική ουσία, συνολικού μικτού βάρους περίπου 1,5 γραμμαρίων».

Σημειώνεται ότι η μαθήτρια που κατήγγειλε το βιασμό της είναι ανήλικη (συγκεκριμένα σε 10 ημέρες κλείνει τα 18 έτη).

Advertisement

Αθώος δηλώνει ο Κλέιμαν

Τελείως διαφορετική εκδοχή δίνει ο τερματοφύλακας (πατέρας τριών παιδιών), ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι αθώος, γιατί -όπως φέρεται να λέει- χόρεψε με τη μαθήτρια με τη θέλησή της, ενώ δεν υπήρξε ούτε σεξουαλική επαφή αλλά ούτε άσκηση βίας. Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι αυτό μπορεί να αποδειχθεί και από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή, πάντως, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό χωρίς συναίνεση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικου και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο 33χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στον Ανακριτή. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement