Μύκονος: Δεν βίασα την 27χρονη καθηγήτρια!

Advertisement

Ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας δηλώνει αθώος και αρνείται ότι τη νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά. «Ο,τι έγινε, έγινε με τη δική της θέληση»

Αθώος δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο γνωστός Μυκονιάτης επιχειρηματίας που προφυλακίστηκε την περασμένη Πέμπτη για τον βιασμό 27χρονης καθηγήτριας, την οποία φέρεται ότι νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας Ιωάννης Μ., που δραστηριοποιείται στο νησί της Μυκόνου, με ιδιαίτερη αγάπη στα ταξίδια, τα σκάφη και τα γρήγορα αυτοκίνητα, αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκε με τη συναίνεση της 27χρονης, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει πώς προκλήθηκαν οι 21 εκχυμώσεις και εκδορές που διαπίστωσε η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα που εξέτασε την κοπέλα, μετά το ποτό μαζί του σε μπαρ στου Ψυρρή που κατέληξε στον βιασμό στο σπίτι της πριν από έναν χρόνο. Επίσης στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι «έπεσε από τα σύννεφα» για την καταγγελία από την κοπέλα που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου.

«Αυτή με έπαιρνε από απόκρυψη, μου είχε δώσει μόνο το μικρό της όνομα και από τότε ξεκίνησα μέσω viber να έχουμε μια σταθερή καθημερινή επικοινωνία, η οποία εξελίχθηκε σε ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων. Δεν θεωρώ ότι είχαμε συνάψει δεσμό, αλλά ότι ήταν μια επαφή με προοπτικές να εξελιχθεί σε κανονική σχέση.

Advertisement

Για τον λόγο αυτό τη συνάντησα, κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας, όπως και με δική της πρωτοβουλία γίναμε φίλοι στο διαδίκτυο. Στη συνάντηση η ίδια επιθυμούσε να συνεχίσουμε και αλλού, εγώ δεν ήθελα, γιατί ήμουν κουρασμένος από τη δουλειά. Ο,τι έγινε, έγινε με τη δική της θέληση. Με προσκάλεσε η ίδια στο σπίτι της. Οταν έμαθα για την έγκλησή της, έπεσα από τα σύννεφα και με οδήγησε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε ο κατηγορούμενος στην απολογία του, που έφερε στο φως το zougla.gr.

Ως προς τα χτυπήματα στο σώμα της αρνήθηκε ότι τα προκάλεσε ο ίδιος, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο η καταγγέλλουσα «να προσδοκούσε από μένα κάποιο οικονομικό κέρδος, επειδή θεώρησε ότι λόγω της εργασίας μου έχω πάρα πολλά λεφτά». Πάντως, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον ανακριτή και τον εισαγγελέα που διέταξαν την προσωρινή του κράτηση.

Στο ένταλμα σύλληψης τονίζεται πως «με πιθανότητα που εγγίζει τη βεβαιότητα» της έριξε κάποια ναρκωτική ουσία στο ποτήρι με το ποτό της και στη συνέχεια την οδήγησε στο σπίτι της, όπου «εκμεταλλευόμενος την αλλοιωμένη δυνατότητα πρόσληψης της χωροχρονικής πραγματικότητας με οξεία -και πλήρη κατά χρονικά διαστήματα- απώλεια συνείδησης, στην οποία εσύ υπαιτίως κατά τα ανωτέρω την είχες περιαγάγει και η ίδια συνέχιζε να διατελεί, αφού την έγδυσες πλήρως και την εναπόθεσες στο κρεβάτι άσκησες σε βάρος της εναργέστατη σωματική βία, καταφέροντας με τα χέρια σου κτυπήματα».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement