Σολωμού για Γεωργούλη: Αν έχει κάνει κάτι, εγώ θα τον κρεμάσω

Advertisement

Για την φιλία της με τον Αλέξη Γεωργούλη και τις καταγγελίες μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» η Μαρία Σολωμού.

«Μου πήρε αρκετό καιρό να “ακούσω” τι λέγεται για τον Αλέξη. Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη και συγγνώμη γιατί νομίζω ότι θα κάνω μόνο σαρδάμ. Αποφάσισα αν και πιστεύω ότι είναι δύσκολη στιγμή για τον οποιονδήποτε να πει οτιδήποτε. Ότι και να πούμε, μπορεί να το πάρεις και έτσι και αλλιώς. Γνωριστήκαμε από το 1997 με τον Αλέξη. Έχουμε σχέση ζωής, τον έχω δει σε όλα, στα πάνω, στα κάτω, στις χαρές, τις λύπες.

Μου είναι δύσκολο όλο αυτό, να πάρω θέση γιατί πάντα είμαι με την πλευρά των γυναικών. Από το metoo και μετά σοκαριστήκαμε, κατεβάσαμε το κεφάλι γιατί λέγαμε ότι κάποιος ήξερε, κάτι είχαμε ακούσει. Σοκαριστήκαμε με το μέγεθος. Τώρα, το σοκ το προσωπικό για μένα είναι ότι το συζητούσα ένα τέταρτο όταν το έμαθα. Δεν το χωράει το κεφάλι μου…» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Advertisement

«Ο Αλέξης που ξέρω εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία κατηγορείται. Είναι καλό παιδί και θα το πουν όσοι τον ξέρουν. Είναι καλό παιδί και μπορούσα να σκεφτώ και να κρατήσω μια απόσταση συναισθηματικά.

Είναι από τους ανθρώπους μου ο Αλέξης και να πω κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη μπορεί να γίνει βίαιος ο Αλέξης» πρόσθεσε.

«25 χρόνια δεν έχω δει όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τον Αλέξη, δεν έχω δει καν να του γυρίζει το μάτι», είπε η Μαρία Σολωμού.

Advertisement

«Δεν τον έχω δει καν να τσακώνεται, δεν τον έχω ακούσει καν να φωνάζει, να ασκεί βία με οποιαδήποτε μορφή. Έχω χιλιάδες ιστορίες με τον Αλέξη από τη σχολή έως σήμερα. Δεν ξέρω πού να αρχίσω και να τελειώσω…

Όλο αυτό είναι σοκαριστικό για μένα. Δεν ξέρω τι πιστεύω… Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Ο φίλος μου; . Νιώθω κι εγώ προσβολή με αυτό το πράγμα. Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης, εγώ θα τον κρεμάσω. Δεν γνωρίζω τη θέση του για το θέμα, όταν θα έρθει η ώρα, θα μιλήσω μαζί του. Θέλω να αφήσω χρόνο στον Αλέξη να ισορροπήσει και να του μιλήσω μετά» κατέληξε.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement