Σχιστό: 83χρονος ιερέας παρέσυρε και τραυμάτισε 8 άτομα με το αυτοκίνητό του

Advertisement

Οκτώ άτομα, ηλικίας από 50 έως 74 ετών, κατέληξαν το πρωί της Κυριακής, στο Τζάνειο νοσοκομείο στον Πειραιά, έπειτα από την παράσυρση και τον τραυματισμό τους, από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 83χρονος ιερέας.

Η ώρα ήταν περίπου 10:30 το πρωί της Κυριακής. Ο ιερέας κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην λεωφόρο Σχιστού με κατεύθυνση προς την οδό Γρ. Λαμπράκη. Φτάνοντας στο ύψος απέναντι από του ΒΙΠΑ Σχιστού, συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 60χρονος.

Το αυτοκίνητο του ιερέα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε άλλο αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο και στη συνέχεια παρέσυρε τους οκτώ άνδρες, που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου.

Advertisement

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρα, με τα οποία διακομίστηκαν οι οκτώ τραυματίες στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός τους ήταν ελαφρύς.

Από το αλκοτέστ που έγινε στον ιερέα αλλά και στον οδηγό του οχήματος που συγκρούστηκε το αυτοκίνητό του, δεν προέκυψε η κατανάλωση αλκοόλ.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement