Κρίση στη σχέση Μέσι-Παρί ΣΖ

Advertisement

Ο Λιονέλ Μέσι, τιμωρήθηκε από την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, για το διήμερο ταξίδι του στην Σαουδική Αραβία και την απουσία του από την προπόνηση της περασμένης Δευτέρας.

Πιό συγκεκριμένα, ο «Pulga», τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την ομάδα και στέρηση μισθού για δύο εβδομάδες, επειδή, χωρίς σχετική άδεια, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία και να χάσει την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, μόλις μία ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Λοριάν με 3-1.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέχρι τώρα, η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας, δεν είχε αντιδράσει τόσο «σκληρά» σε παράπτωμα ενός από τους «αστέρες» της ομάδας, δείγμα προφανώς, της ποιότητας των σχέσεων που υπάρχουν με τον διάσημο Αργεντινό.

Advertisement

Οπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο, αυτή η ενέργεια του Μέσι, προκάλεσε αρνητική έκπληξη σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου, από τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, μέχρι τον Λουϊς Κάμπος, τον Κριστόφ Γκαλτιέ και τους συμπαίκτες του.

Οι δύο πρώτοι γνώριζαν την υποχρέωση του Μέσι να περάσει δύο ημέρες στην Σαουδική Αραβία, προκειμένου να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την συγκεκριμένη χώρα.

Δεν πίστευαν όμως, ότι ο Αργεντινός θα πήγαινε εκεί την επομένη της ήττας, ενώ ο Κριστόφ Γκαλτιέ, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, προγραμμάτισε προπόνηση για την Δευτέρα.

Ο Μέσι αποκλείσθηκε για δύο εβδομάδες, από όλες τις προπονήσεις και φυσικά από τους αγώνες της ομάδας και ως εκ τούτου, θα χάσει το ταξίδι για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τρουά, αλλά και τον αγώνα με την Αζαξιό. Σημειώνεται, ότι ο άνθρωπος που ανέλαβε να ενημερώσει τον Μέσι για την τιμωρία του, είναι ο Κάμπος.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement