Η σπέκουλα για ραντεβού Τσίπρα-Βαρουφάκη, ο Μάης και η απελπισία Μητσοτάκη

Advertisement
Όλα τα «όπλα» από το συρτάρι βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την κάλπη, με φιλοκυβερνητικά μέσα να ανακαλύπτουν μυστική συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάννη Βαρουφάκη.
Η αρχή έγινε με δημοσίευμα της «Απογευματινής» του Γιάννη Κουρτάκη η οποία ισχυρίστηκε, χωρίς να παρουσιάζει στοιχεία παρά μόνο «πληροφορίες» ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 στο Σούνιο προκειμένου να συζητήσουν από κοντά τις σχέσεις των δύο κομμάτων προς τις εθνικές εκλογές.
Όλα αυτά, βέβαια, διανθισμένα με ατάκες για σχέδιο «Δήμητρα», επιστροφή στη δραχμή και κλειστές τράπεζες.
Τη σκυτάλη πήρε ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος, μέσω ραδιοφώνου αναπαρήγαγε το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Όπως αναμενόταν ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στον «ΣΚΑΪ», διέψευσε κατηγορηματικά το ρεπορτάζ σημειώνοντας, αρχικά με χιούμορ, ότι «πήγαμε να πιάσουμε τον Μάη» για να συμπληρώσει ότι «αυτές είναι μέθοδοι Τραμπ. Βγάζει η Απογευματινή το δημοσίευμα και το αναπαράγουν οι «παπαγάλοι» κι αναφέρθηκε και ο κ. Μητσοτάκης σε αυτό. Δεν κάνω συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων. Όταν γίνουν, θα είναι στα φανερά».
Διάψευση, βέβαια, ήρθε και από τον Γιάνη Βαρουφάκη με το ΜέΡΑ25 να μιλά για απελπισία Μητσοτάκη σε μια προσπάθεια συσπείρωσης της «Δεξιάς Πολυκατοικίας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τα δημοσιεύματα σημειώνοντας ότι «τώρα κυκλοφορούσε -δεν το υιοθετώ, δεν ξέρω αν ισχύει- ότι συναντήθηκε ο κ. Βαρουφάκης με τον κ. Τσίπρα. Ας απαντήσουν οι ίδιοι. Αλλά είτε έχουν είτε δεν έχουν συναντηθεί, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας έχει κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον κ. Βαρουφάκη. ‘Αρα ο κ. Τσίπρας συνειδητά καλεί σε «προοδευτική» συμπαράταξη τον άνθρωπο ο οποίος θέλει να αντικαταστήσει τα ευρώ σας με «Δήμητρες»».
Πηγή
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement