Κουίζ: Ποιόν δημοσκόπο λένε «φραγκοφόνα»

Advertisement

Mια καλή πηγή από το Μέγαρο Μαξίμου εξέφραζε ανοιχτά το παράπονό του στον συνομιλητή του. «Δεν ξέρω πως έγινε, αλλά τώρα έχουμε και τον…«φραγκοφόνα» που μας κατσικώθηκε και κοντεύει να μας τρελάνει» εξομολογείτο.

Τώρα επειδή δεν είναι στην αργκό μας, τι είπε «φραγκοφόνας» ή «φραγκοφονιάς» δεν είναι σίγουρο.

Στην έκπληξή μας, ο φουκαράς αποκάλυψε ότι αυτό είναι το nick-name γνωστού δημοσκόπου, ο οποίος την τελευταία περίοδο εμφανίζεται ως μυστικοσύμβουλος του Κυριάκου. Ίσως γιατί είναι και φανεροσύμβουλος του Νίκου Ανδρουλάκη, άρα οφείλει να κρατά κάποια προσχήματα.

Advertisement
Τι τους λέει λοιπόν ο «φραγκοφόνας»; Ότι ο Κυριάκος έχει ανεβεί στον πύραυλο και άγγιξε ήδη το 37%.

Ακόμη και οι άλλοι δημοσκόποι που συνεργάζονται με το Μαξίμου, όπως ο αποκαλούμενος «Πίνατ», αλλά και ο «στρατηγός» Λιβάνιος κοιτούν με καχυποψία την απροσμέτρητη αισιοδοξία του «φραγκοφόνα» και προσπαθούν να τον μαζέψουν. Κυρίως για να μην επηρεάζει τον Κυριάκο, γιατί ως γνωστόν οι αρχηγοί προτιμούν αυτούς που τους λένε «good news», από τους συγκρατημένους και ρεαλιστές.

Θυμούνται άλλωστε και πρόσφατες περιπτώσεις που κορυφαίοι πολιτικοί έπεσαν θύματα της κολακείας του «φραγκοφόνα». Και τρέμουν την επανάληψη της ίδιας πικρής ιστορίας με τον πρώην Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement