Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές – 53% λέει όχι σε νέα τετραετία Μητσοτάκη

Advertisement
Στην Κυψέλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε Τρίκαλα και Βόλο ο Αλέξης Τσίπρας. Τα Χανιά θα επισκεφθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στο Ηράκλειο Κρήτης θα μεταβεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη εκλογική μάχη με τους πολιτικούς αρχηγούς να πυκνώνουν τις εμφανίσεις τους.

Με την αντιπαράθεση να βρίσκεται στο κόκκινο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί σήμερα την περιοχή της Κυψέλης.

Χθες, από τη Ρόδο, λίγες μόνο μέρες από το Βατερλώ στο ντιμπέιτ, δεν απέφυγε τα λογικά άλματα, την παροχολογία, την κινδυνολογία, τις «μισές αλήθειες» ακόμα και τα ψέματα, εξαπολύοντας παράλληλα συνεχή πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Advertisement

Σε Τρίκαλα και Βόλο θα περιοδεύσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη απ’ την Καβάλα, με αιχμή του δόρατος το σκάνδαλο των υποκλοπών, στη σκιά μάλιστα της ομολογίας του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια του debate.

Τα Χανιά θα επισκεφθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στο Ηράκλειο Κρήτης θα μεταβεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η Δυτική Αθήνα υψώνει τη φωνή της απέναντιστα σχέδια λεηλασίας δημόσιων αγαθών και περαιτέρω υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής. Το βράδυ, το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, διοργανώνει συναυλία διαμαρτυρίας με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Advertisement

Την ώρα που η προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων κορυφώνεται, στη δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό της ΕΦ.ΣΥΝ., το 53% λέει όχι σε νέα τετραετία Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας οι ελπίδες της Ν.Δ. βασίζονται στο καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα Μητσοτάκη ενώ με φόβο και θυμό αντιμετωπίζει η απόλυτη πλειοψηφία των πολιτών το ενδεχόμενο νέας διακυβέρνησης από τη Ν.Δ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement