Η Τζούντι Ντεντς «στέφεται» ξανά Βασίλισσα Βικτωρία, χάρη στον Στίβεν Φρίαρς

Advertisement

Σχεδόν 20 χρόνια μετά το Η Μεγαλειότατη Κυρία Μπράουν του Τζον Μάντεν, όπου πρωταγωνιστούσε η Τζούντι Ντεντς ως Βασίλισσα Βικτωρία, ρόλος που της χάρισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Όπως όλα δείχνουν, η Βρετανίδα ηθοποιός θα «στεφθεί» για δεύτερη φορά Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας και Αυτοκράτειρα των Ινδιών για τις ανάγκες της ταινίας «Victoria And Abdul» του μοναδικού Στίβεν Φρίαρς.

Ο υποψήφιος για όσκαρ σεναριογράφος του Billy Elliot, Γεννημένος Χορευτής, Λι Χολ υπογράφει το σενάριο, το οποίο ακολουθεί την ιστορία του Αμπντούλ Καρίμ, ενός υπαλλήλου που ταξιδεύει στην Ινδία το 1887 για τον εορτασμό του Χρυσού Ιωβηλαίου.

Advertisement

Εκεί θα συναντήσει την Βασίλισσα και θα συνάψει μαζί της μια υπέροχη φιλία, η οποία θα την φέρει σε δύσκολη θέση, αλλά θα της δώσει και μια νέα προοπτική απέναντι στη ζωή.

Το «Victoria And Abdul», που σφραγίζει την τρίτη συνεργασία της Τζούντι Ντεντς και του Στίβεν Φρίαρς μετά τα Η Κυρία Χέντερσον Παρουσιάζει (2005) και Philomena (2013), ξεκινά γυρίσματα μέσα στη χρονιά ώστε να κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2017.

πηγη: cine

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement