Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στρέφει το βλέμμα του σε μια αληθινή και άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία του Νότου

Advertisement

Το όνομα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο τελευταία ακούγεται πολύ συχνά, άλλοτε για τα επερχόμενα κινηματογραφικά του σχέδια κι άλλοτε για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει πρόσφατα σχετικά με την χρηματοδότηση που θεωρείται ότι χρησιμοποίησε ο ηθοποιός για την ταινία του «Ο Λύκος της Wall Street».

Αυτό που κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον μας όμως είναι τα νέα που θέλουν την εταιρία παραγωγής τού Appian Way, να προσπαθεί μαζί με την Paramount να διεκδικήσει τα δικαιώματα μιας ιστορίας που διαδραματίστηκε το 1899 στην Βιρτζίνια, όταν οι φυλετικές διακρίσεις ήταν δεδομένες.

Πιο συγκεκριμένα το ενδιαφέρον του σταρ κεντρίζει η υπόθεση δύο αφροαμερικανών αλμπίνο αδελφών οι οποίοι απήχθησαν με σκοπό να συμμετέχουν σε ένα τσίρκο αποτελώντας μέρος ενός freak show εξαιτίας της ιδιαίτερης εμφάνισής τους.

Advertisement

Το φιλμ θα βασιστεί στο βιβλίο με τίτλο «Truevine: Two Brothers, a Kidnapping, and a Mother`s Quest: A True Story of the Jim Crow South» της Μπεθ Μέισι που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και περιγράφει την ιστορία των Τζορτζ και Γουίλι Μιους, των οποίων οι ζωή άλλαξε ριζικά όταν ένας άγνωστος λευκός άντρας τους πλησίασε στην φάρμα του καπνού που διατηρούσε η οικογένειά τους στο Truevine με δόλωμα ένα κέρασμα.

Έκτοτε τα δύο αδέλφια έγιναν διάσημα για τις εξωφρενικές καρικατούρες που καλούνταν να υποδυθούν, ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο με το τσίρκο, η μητέρα τους όμως δεν σταμάτησε να τους αναζητά για 28 ολόκληρα χρόνια.

Ο Ντι Κάπριο εκτός από την παραγωγή ενδιαφέρεται να υποδυθεί κάποιον ρόλο στο φιλμ και η ιστορία αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν όντως καταφέρει να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη.

Πηγη: cine.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement