Προς αδιέξοδο η βιογραφική ταινία του Scorsese για τον Frank Sinatra

Advertisement

Ανήμπορος να τα βρει με την οικογένεια του Sinatra στο σενάριο, ο σκηνοθέτης αποφάσισε να τα παρατήσει.

Παρά την μεγάλη υπομονή του Martin Scorsese -περίμενε 26 χρόνια για να ολοκληρώσει τη «Σιωπή» με τον Liam Neeson- κατά τα φαινόμενα δεν θα κάνει ποτέ την ταινία για τη ζωή του Frank Sinatra.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Pitchfork, o πολυβραβευμένος σκηνοθέτης έχει αποφασίσει να παρατήσει τελικά τα σχέδιά του για την βιογραφική ταινία.

Advertisement

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Toronto Star, ο Scorsese είχε αναφέρει τις δυσκολίες να πειστεί η οικογένεια του Sinatra και να δώσει την συγκατάθεσή της για το σενάριο, το οποίο φέρεται να εξέταζε ορισμένες από τις πιο επίμαχες και συζητήσιμες πτυχές της ζωής και καριέρας του τραγουδιστή.

«Το πρόβλημα είναι ότι ο [Σινάτρα] υπήρξε τόσο πολύπλοκος. Όλοι είμαστε, αλλά ο Σινάτρα ήταν ιδιαίτερος. Ορισμένα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για μια οικογένεια και το καταλαβαίνω απόλυτα», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη του ο Scorsese.

Δεδομένου του πολυτάραχου βίου του Ιταλοαμερικανού τραγουδιστή και τη σχέση του με την εξουσία, την τέχνη και, σύμφωνα με τις φήμες, το έγκλημα, μια ταινία για τη ζωή του Sinatra θα ήταν ιδανική για τον Scorsese.

Advertisement

Μέχρι όμως να καμφθούν οι αντιρρήσεις και οι αμφιβολίες της οικογένειας, κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο.

πηγη:clickatlife.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement