Η Αλίσια Βικάντερ θα υποδυθεί τη θρυλική Λάρα Κροφτ

Advertisement

Η – βραβευμένη με Όσκαρ – ηθοποιός Αλίσια Βικάντερ θα υποδυθεί τη Λάρα Κροφτ, την όμορφη, έξυπνη και αθλητική Βρετανίδα αρχαιολόγο, η οποία πηγαίνει σε αρχαίους και επικίνδυνους τάφους σε ολόκληρο τον κόσμο, για να ανακαλύψει τα μυστικά τους.

Η 29άχρονη Σουηδέζα, που απέσπασε το Όσκαρ β΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Το κορίτσι από τη Δανία» του Τομ Χούπερ, θα διαδεχθεί την Αντζελίνα Τζολί στη νέα ταινία «Lara Croft and the Temple of Osiris», παραγωγής MGM και GK Films.

αλισια-βικαντερ-758-β

Advertisement

Στην υπόθεση της ταινίας, τη σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει ο Νορβηγός Ρόουρ Ουθάουγκ που έχει ήδη κάνει επιτυχία με την περιπέτεια καταστροφής «The Wave», επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του πατέρα της, η 21χρονη Λάρα αρνείται να αναλάβει τα ηνία της παγκόσμιας επιχειρηματικής αυτοκρατορίας του και εργάζεται ως κούριερ στο Λονδίνο παράλληλα με τα μαθήματά της στο κολέγιο.

Όταν ξεκινά την έρευνα για να βρει τον πατέρα της, ταξιδεύει στην τελευταία γνωστή θέση του, έναν αρχαίο τάφο σε ένα νησί κοντά στις ακτές της Ιαπωνίας.

Η Αλίσια Βικάντερ δήλωσε ενθουσιασμένη που θα υποδυθεί την Λάρα Κροφτ, αναγνωρίζοντας ότι δοκιμάζεται σε εντελώς διαφορετικό ρόλο.

Advertisement

«Είναι πολύ διασκεδαστικό να προσπαθείς να μπεις στο μυαλό της Λάρα Κροφτ και αποτελεί πρόκληση ένας ρόλος που απαιτεί τέτοια φυσική κατάσταση», ανέφερε η ηθοποιός.

Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2018.

πηγη:naftemporiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement