Το YouTube έτοιμο για παραγωγή αποκλειστικού και δωρεάν προγράμματος

Advertisement

To YouTube φέρεται να είναι έτοιμο να μπει στην παραγωγή των δικών του προγραμμάτων, τα οποία εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον 40 στον αριθμό.

Το περιεχόμενο που ετοιμάζεται να χρηματοδοτήσει το YouTube θα προσφέρεται δωρεάν και θα περιλαμβάνει σειρές και άλλο υλικό, η παραγωγή των οποίων θα αντλεί χρηματοδότηση από τις διαφημίσεις που θα προβάλλονται στο YouTube.

Μερικά ηχηρά ονόματα του κόσμου της ψυχαγωγίας, όπως ο κωμικός Kevin Hart, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, καθώς και το δίδυμο κωμικών Rhett & Link είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα συνεργαστούν με το YouTube για την προβολή αποκλειστικού περιεχομένου.

Advertisement

Είναι προφανές ότι το YouTube θέλει να ανταγωνιστεί άλλες υπηρεσίες βίντεο streaming, όπως είναι το Netflix, το Hulu και η Amazon, προκειμένου να μπει σε μία αγορά που υπολογίζεται ότι είναι ικανή να αποφέρει στο σύνολό της έσοδα της τάξης των 42 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία του Digital TV Research που αναφέρει το CNET.

To YouTube θέλει να επενδύσει περαιτέρω και στο YouTube Red, μία συνδρομητική υπηρεσία, την οποία θέλει να τροφοδοτήσει με αυθεντικές σειρές και ταινίες.

Με αυτή την υπηρεσία, μπορεί κανείς να αποθηκεύσει τοπικά βίντεο από το YouTube, ενώ απαλλάσσεται από την προβολή των διαφημίσεων.

πηγη:pestaola.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement