Τέρμα οι ταινίες δράσης για τον Liam Neeson

Advertisement

Αποφάσισε να αποσυρθεί από τους ρόλους σε ταινίες δράσης καθώς θεωρεί πως δεν είναι πια πιστευτός στην ηλικία του.

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Liam Neeson είχε πάρει μια περίεργη τροπή, με τον Ιρλανδό ηθοποιό να καταξιώνεται στα 50 του ως αστέρας σε ταινίες δράσεις.

Ο ρόλος του ως λιγομίλητος και εξαιρετικά αποτελεσματικός πρώην πράκτορας της CIA, Bryan Mills, στην «Αρπαγή» υπήρξε καταλυτική, αφού πέραν των δυο συνεχειών, υποδύθηκε αντίστοιχους ρόλους σε ταινίες όπως «Το μονοπάτι του θανάτου» και «The Grey».

Advertisement

Στο περιθώριο του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο, ο Neeson ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να παίξει σε άλλες ταινίες δράσης, ενώ σχολίασε πως η τροπή που πήρε η καριέρα του τα τελευταία χρόνια συνέβη «εντελώς κατά τύχη».

Συζητώντας την απόφασή του, ο 65χρονος Neeson παραδέχτηκε πως τα στούντιο συνεχίζουν να του κάνουν σοβαρές προτάσεις για να παίξει σε ταινίες δράσεις, αλλά ο ίδιος δεν θεωρεί ότι μπορεί να γίνει πιστευτός, λόγω της ηλικίας του. «Σε κάποια στιγμή το κοινό θα αναφωνήσει “έλα τώρα”» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Neeson είχε κάνει αντίστοιχες δηλώσεις το 2015, οπότε η απόφασή του μπορεί να μην είναι οριστική.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, οι θαυμαστές του Neeson θα μπορέσουν να τον θαυμάσουν σε δυο ακόμα ταινίες δράσεις τις οποίες έχει γυρίσει.

Στο «Hard Powder» θα υποδυθεί τον οδηγό εκχιονιστικού που τα βάζει με εμπόρους ναρκωτικών, ενώ στο «The Commuter» του Jaume Collet-Serra θα είναι ο ασφαλιστής ο οποίος μπλέκεται άθελά του σε μια εγκληματική συνωμοσία.

clickatlife.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement