Αποφασισμένος για μια νέα ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς» ο Steven Spielberg

Advertisement

Παρά τις όποιες ενστάσεις που μπορεί να έχουν οι φανατικοί των «Star Wars» για τις νέες ταινίες, η Disney τα έχει πάει αρκετά καλά στη διαχείριση του franchise, με τις νέες κυκλοφορίες να σπάνε τα ταμεία και τα ρεκόρ.

Οι επιδώσεις των νέων ταινιών μάλιστα έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες και η Disney έχει σχεδόν «αποσβέσει» τα τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια που έδωσε για την Lucasfilms το 2012.

Το επίτευγμα, στην περίπτωση των «Star Wars», είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς οι χειρισμοί των πρίκουελ ταινιών είχαν ως αποτέλεσμα να «πληγεί» το κύρος του franchise. Κάτι αντίστοιχο τώρα θα επιχειρήσει η Disney με το άλλο μεγάλο franchise που απέκτησε με την Lucasfilms, τον Ιντιάνα Τζόουνς.

Advertisement

Η τελευταία περιπέτεια του πασίγνωστου αρχαιολόγου του 2008 είχε απογοητεύσει τους θαυμαστές της σειράς ταινιών, με αποτέλεσμα τα όποια σχέδια για συνέχειες να μπουν «στον πάγο».

Πλέον φαίνεται πως ο Steven Spielberg έχει βρει πώς θα επαναφέρει τον Ιντιάνα Τζόουνς μετά από χρόνια και ενδέχεται να ξεκινήσει σύντομα την παραγωγή.

Άρθρο του Deadline ισχυρίζεται πως η επόμενη ταινία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη θα είναι είτε η πέμπτη περιπέτεια Ιντιάνα Τζόουνς, είτε κάτι «γρήγορο» μέχρι να ξεκινήσει η παραγωγή του Ιντιάνα Τζόουνς.

Advertisement

Οι πηγές του άρθρου πάντως δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η παραγωγή, οπότε λογικά η φημολογία θα συνεχιστεί.

Αναφορικά με τις εναλλακτικές που συζητά ο Spielberg, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ξεκινήσει άμεσα με τον Ιντιάνα Τζόουνς, το άρθρο αναφέρει πως ο σκηνοθέτης έχει εκφράσει τον πόθο του για ένα ριμέικ του «West Side Story».

Παράλληλα όμως το άρθρο προειδοποιεί πως παρά τη βεβαιότητα για μια νέα συνέχεια, ο Ιντιάνα Τζόουνς ενδέχεται να καθυστερήσει, αφού πάντα υπάρχει περίπτωση ο Spielberg «να ερωτευτεί κάποιο άλλο σενάριο» και να υπάρξουν νέες αναβολές και καθυστερήσεις.

Πηγή:clickatlife.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement