«Borg VS McEnroe»: νέο τρέιλερ για τους τέλειους αντιπάλους του τένις [βίντεο]

Advertisement

Ήταν οι τέλειοι αντίπαλοι στα κορτς. Από το 1978 μέχρι το 1981 ο Σουηδός Μπγιορν Μποργκ και ο Αμερικανός Τζον Μάκενρο αναμετρήθηκαν μεταξύ τους 22 φορές, σημειώνοντας από 11 νίκες! Ψυχρός σαν παγόβουνο ο πρώτος, θερμός σαν ηφαίστειο ο δεύτερος. Δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, ανταγωνίζονταν για τον τίτλο του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο.

Αριστερά οι Μάκενρο – Μποργκ, δεξιά οι ΛαΜπεφ – Γκούντανσον

Η ιστορία τους έγινε ταινία, και θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου στις ΗΠΑ. Στο «Borg VS McEnroe» πρωταγωνιστούν ο Σβέριρ Γκούντανσον ως Μποργκ και ο Σάια ΛαΜπέφ ως Μάκενρο.

Τα περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα στον δεύτερο, όχι μόνο για το απίστευτο μαλλί και την όλη 80s αισθητική, αλλά γιατί πρόκειται για το comeback ενός μεγάλου ταλέντου που είχε χάσει το δρόμο του στο Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια δίνοντας μάχες (και χάνοντας) με την κατάθλιψη και τον αλκοολισμό. Το νέο τρέιλερ για την προβολή της στις ΗΠΑ είναι εκπληκτικό.

Advertisement

To «Borg VS McEnroe» έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και περιμένουμε να επιβεβαιωθεί η διανομή του και στις ελληνικές αίθουσες.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement