Η Halle Berry είναι το φαβορί για το ριμέικ του θρίλερ «Η άκρη του νήματος»

Advertisement

Τα ριμέικ και τα πρίκουλε είναι πλέον κανόνας πλέον στο Χόλυγουντ, αφού αποτελούν «σίγουρη» λύση για τα στούντιο παραγωγής.

Η Halle Berry φέρεται να είναι το φαβορί για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο ριμέικ του θρίλερ «Η άκρη του νήματος» που σκηνοθέτησε ο Richard Marquand το 1985. Στην πρωτότυπη ταινία, της οποίας το σενάριο είχε γράψει ο Joe Eszeterhas, πρωταγωνίστησαν οι Jeff Bridges και Glenn Close.

Advertisement

Στην ταινία του Marquand, μια πλούσια κληρονόμος του Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται δολοφονημένη στη απόμερη, εξοχική της κατοικία. Βασικός ύποπτος του βίαιου φόνου είναι ο εκδότης σύζυγος της (τον οποίο ενσάρκωσε ο Bridges), ο οποίος προσλαμβάνει μια δικηγόρο (Close) για την υπόθεση του. Η υπόθεση όμως περιπλέκεται ακόμα περισσότερα, καθώς ο κατηγορούμενος και η δικηγόρος αναπτύσσουν μια παράφορη σχέση.

Ο Robert Loggia είχε βρεθεί υποψήφιος για το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου εκείνη την χρονιά, οπότε η Sony έχει σχετικά μεγάλες βλέψεις για το επερχόμενο ριμέικ της. Πέραν των συζητήσεων με την Οσκαρική Berry, οι παραγωγοί βρίσκονται σε αναζήτηση τόσο για σεναριογράφο όσο και σκηνοθέτη.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement