Ο Σιλβέστερ Σταλόνε δίνει το πρώτο teaser για το νέο «Ράμπο» [εικόνες]

Μπορεί ο Σιλβέστερ Σταλόνε να έκλεισε τα 72, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να υποδυθεί τον Τζον Ράμπο για μία τελευταία (;) φορά.

Ως Ρόκι έχει περάσει στην προπονητική και έχει αφήσει τη νέα γενιά να ανεβαίνει στα ριγνκ (το «Creed ΙΙ» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου), αλλά στην πέμπτη ταινία «Ράμπο» θα βρεθεί ξανά στην πρώτη γραμμή του πυρός.

Στην ταινία που υποτίθεται ότι θα αρχίσει γυρίσματα τον Σεπτέμβριο – δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση – ο Ράμπο έχει αποσυρθεί σε ένα ράντσο, αλλά ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών απαγάγει την κόρη ενός φίλου του.

Όπως καταλαβαίνετε, θα ζωστεί με ό,τι όπλο βρει μπροστά του και θα περάσει τα σύνορα για να φέρει πίσω το κορίτσι.

Τα ναρκωτικά στο Μεξικό θα είναι πολύ… in φέτος, με τη σειρά «Narcos» του Netflix να έχει επιλέξει το ίδιο σκηνικό για την τέταρτη σεζόν της.

Ο Σταλόνε ανέβασε πρόσφατα στο λογαριασμό του στο Instagram μία «πειραγμένη» φωτογραφία με την πλάτη του Ράμπο και το σχόλιο «A SAVAGE RISING! …soon».

… A SAVAGE RISING! … soon .

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Η επιλογή της λέξης savage (άγριος) μάλλον μας προετοιμάζει για μακελειό αντίστοιχο με του προηγούμενου «Ράμπο» του 2008, το οποίο ήταν μάλλον υπερβολικό. Δείτε στο βίντεο τους σκοτωμούς της ταινίας και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Μία ημέρα μετά, ο Σλάι έγινε ακόμη πιο… γλαφυρός, ανεβάζοντας νέα (παλιά) φωτογραφία και σχολιάζοντας: «Ο Άγγελος του Θανάτου έρχεται από την Αριζόνα. Δεν μπορούσαν να τον αφήσουν στην ησυχία του… τώρα θα ματώσει το φεγγάρι».

Παλιότερα είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι αν γυριζόταν νέα ταινία Ράμπο, θα λεγόταν «Rambo: Last Blood», για να κλείσει ο κύκλος που άρχισε με το «Rambo: First Blood» το 1982.

Ποιος ξέρει, αν έχουν σκοπό να «τελειώσουν» τον Ράμπο όπως έγινε με τον Γούλβεριν στο «Λόγκαν», μπορεί η ταινία να πετύχει. Ακόμη και να συγκινήσει. Για να δούμε…

[πηγή]

Δείτε και αυτά: