Έγκλειστη στο Δαφνί η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου – Γιατί το ζήτησε η ίδια

Advertisement

Στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί βρίσκεται έγκλειστη η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

Ωστόσο η ίδια διευκρινίζει πως η εισαγωγή της αυτή τη φορά ήταν οικειοθελής. Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα», είχε νοσηλευτεί και το 2016 στο Δρομοκαΐτειο καταγγέλλοντας τότε τους γονείς της, αλλά τώρα δηλώνει πως νοσηλεύεται με τη θέλησή της, έπειτα από γεγονότα που έλαβαν χώρα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Τι δηλώνει η ίδια για την αναπάντεχη απόφασή της:

«Ναι, θέλω να σας μιλήσω για όσα μου συνέβησαν εκείνη την ημέρα» ανέφερε η ηθοποιός στην εφημερίδα Espresso λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν στο πατρικό της το πρωί της 15ης Αυγούστου.

Advertisement

«Ήθελα να γνωρίσω στους δικούς μου ανθρώπους το νέο μου σύντροφο, με σκοπό να επισημοποιήσουμε κάποια στιγμή τη σχέση μας. Εκεί, ανάμεσα σε μένα και στους γονείς μου, έγιναν πολλά που δεν θέλω να θυμάμαι. Φεύγοντας από το σπίτι μου βρισκόμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Όταν είδα λοιπόν ένα περιπολικό απέναντι από το σπίτι, το πλησίασα και μετέφερα στους αστυνομικούς όλη την ιστορία που είχε συμβεί. Εκείνοι είδαν ότι ήμουν σε άθλια κατάσταση, αλλά δεν μπορούσαν, όπως μου είπαν, να κάνουν τίποτα, και με παρέπεμψαν να πάω να κάνω καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Δεν το έκανα γιατί όπως τους εξήγησα, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει. Όλα υπολειτουργούσαν.

Από εκεί έφυγα πάλι περπατώντας και πήγα στην επιχείρηση του συντρόφου μου τρέχοντας. Πήγα να περάσω από μια σχισμή που υπήρχε στη μάντρα και γνώριζα, με σκοπό να του μεταφέρω ένα μήνυμα για να με βοηθήσει. Ήταν το συνθηματικό μας αυτό το μέρος. Εκεί ράγισα και το αριστερό μου χέρι με συντριπτικό κάταγμα. Οι securities που με είδαν να προσπαθώ να εισβάλλω στον φυλασσόμενο χώρο με συνέλαβαν φοβούμενοι ότι θα τους ληστέψω.

Advertisement

Όμως μετά κατάλαβαν ότι δεν είμαι κλέφτρα και, όπως τους εξήγησα, απλά ήθελα να μεταφέρω στον σύντροφό μου το μήνυμα για να με βοηθήσει. Με λίγα λόγια, επεδίωξα να μπω σε ένα ίδρυμα και όχι στις φυλακές, για να είμαι ασφαλής. Ήθελα ένα καταφύγιο εκείνη τη στιγμή να κουρνιάσω. Τίποτα άλλο. Και με έβαλαν στο Δαφνί, στο 9ο τμήμα, 5ο θάλαμο, για να έχω ένα μέρος ασφαλές να μένω.

Σας επαναλαμβάνω όμως, εγώ ζήτησα να με βάλουν στο Δαφνί για να έχω κάποια ασφάλεια. Και η αστυνομία έπραξε τα δέοντα και τους ευχαριστώ θερμά», εξήγησε η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

[lifo]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement