Τα «Κακά παιδιά» Will Smith και Martin Lawrence επιστρέφουν!

Advertisement

Μετά από πολλά χρόνια σχεδιασμού, αναβολών και συζητήσεων, ο Will Smith και ο Martin Lawrence θα επιστρέψουν για μια τρίτη ταινία στη σειρά «Κακά παιδιά».

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει το βέλγικο δίδυμο, Adil El Arbi και Bilall Fallah, ενώ το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Chris Bremner.

View this post on Instagram

Advertisement

It’s been a LOOOONG time Coming. But now it’s Here! @BadBoys For Life 🚨 We back!! @martinlawrence

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Smith στο Instagram, όπου οι δύο συμπρωταγωνιστές τόνισαν με ενθουσιασμό πως η ταινία «Bad Boys For Life» είναι γεγονός.

Η έναρξη των γυρισμάτων έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο έτος, ενώ η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2020.

Advertisement

Η παραγωγή της ταινίας είχε κολλήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του φορτωμένου προγράμματος του Smith, καθώς και τις αλλαγές σκηνοθετών και σεναριογράφων.

Ο Michael Bay είχε εκφράσει αρχικά το ενδιαφέρον για τη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας, αλλά σε συνδυασμό με το κασέ του Smith, η περίπτωση κρίθηκε ιδιαίτερα ακριβή. Στη συνέχεια οι παραγωγοί στράφηκαν στον Joe Carnahan, ο οποίος όμως τελικά αποχώρησε λόγω προγράμματος.

Παράλληλα όμως με την ταινία, η Sony ετοιμάζει και μια spin-off τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην ταινία, με τίτλο «L.A.’s Finest».

Advertisement

Στον πιλότο της σειράς πρωταγωνιστούν οι Jessica Alba και Gabrielle Union, ενώ ο John Salley εμφανίζεται στον ρόλο του χάκερ που βοηθά τους χαρακτήρες των Smith και Lawrence στις ταινίες.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement