Αυτή η 14χρονη με Σύνδρομο Down έχει ήδη συμβόλαιο με πέντε πρακτορεία μοντέλων

Η Georgia Traebert από την Βραζιλία μετρά στο Instagram πάνω από 67.000 followers

Advertisement

Αυτό που ξεκίνησε σαν μια απλή φωτογραφία στα social media, δημοσιευμένη από την μητέρα της, εξελίχθηκε στην αρχή μιας μεγάλης καριέρας στο μόντελινγκ για την 14χρονη Georgia Traebert από την Βραζιλία.

Μόνο που η νεαρή Georgia δεν είναι ένα τυπικό μοντέλο, όπως τουλάχιστον έχουμε συνηθίσει την εικόνα τους. Έχει σύνδρομο Down και αποδεικνύει πως κανείς δεν πρέπει να νιώθει ότι δεν μπορεί να πετύχει τα όνειρά του.

«Όλα ξεκίνησαν ως αστείο. Δημοσίευσα μια φωτογραφία της στο Facebook και έγινε αμέσως επιτυχία. Η ιδέα ήταν να δω πόσο μπορεί να εμπνεύσει άλλα παιδιά με Σύνδρομο Down», εξηγεί η μητέρα της, Rubia.

Advertisement

«Σήμερα είναι στη λίστα από πέντε πρακτορεία μοντέλων αλλά αυτό που πραγματικά λειτούργησε ήταν το Instagram και το Facebook. Έτσι έγινε παγκοσμίως γνωστή», προσθέτει.

Advertisement

Ο λογαριασμός της Georgia στο Instagram μετρά περισσότερους από 67.000 followers και ειδικά στη χώρα της είναι αρκετά διάσημη.

Ανέκαθεν της άρεσε το μόντελινγκ και η μόδα και παρόλο που ως παιδί πάλευε να ταιριάξει στο σχολείο της, βιώνοντας μακρές περιόδους μοναξιάς και ανασφάλειας, σήμερα έχει φτάσει στο σημείο να τραγουδάει επί σκηνής και να πρωταγωνιστεί σε πολλές διαφημίσεις.

Advertisement

«Υπάρχουν πολλές προτάσεις για δουλειά. Μόλις έκανε μια διαφήμιση για ένα διάσημο brand εδώ και επίσης το μοντέλο για έναν από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές κοσμημάτων στη Βραζιλία», λέει η μητέρα της.

Advertisement

Ωστόσο, ενώ η καριέρα της 14χρονης έχει κάνει θαύματα με την αυτοπεποίθησή της, η μητέρα της λέει πως ανησυχεί μερικές φορές για όσους σχολιάζουν αρνητικά στο ίντερνετ τα κατορθώματά της.

Advertisement

«Το δυσκολότερο κομμάτι είναι όταν διαβάζεις μερικά σχόλια σε ποστ που λένε ότι χρωστάει την επιτυχία στα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια της. Η Georgia είναι ένα πολύ ευγενικό και ταλαντούχο παιδί, αλλιώς δεν θα είχε φτάσει μέχρι εδώ. Σήμερα, που ξεχωρίζει στον κόσμο των μέσω ενημέρωσης. είναι περιτριγυρισμένη από κορίτσια που την ρωτούν για την καριέρα και τη δουλειά της, οπότε όλο αυτό την έχει βοηθήσει με την αυτοπεποίθηση», λέει η Rubia.

Το μεγαλύτερο όνειρο της 14χρονης Georgia είναι να γίνει ηθοποιός ή τραγουδίστρια και μετά μοντέλο, οπότε αυτήν την περίοδο κάνει επίσης μαθήματα φωνητικής.

Advertisement

«Η συμβουλή μου είναι να μην τα παρατάτε ποτέ. Συνεχίστε τον αγώνα και επιμείνετε στα όνειρά σας, επειδή τίποτα δεν είναι αδύνατο. Απλώς πιστέψτε και παλέψτε για να τα κάνετε πραγματικότητα», καταλήγει η μητέρα της.

[lifo]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement