Με ηλεκτρική Aston Martin ο James Bond στη νέα ταινία του

Advertisement

Aston Martin και James Bond είναι δύο έννοιες ταυτόσημες, αλλά στην -νέα- 25η ταινία του διάσημο Βρετανού μυστικού πράκτορα δεν θα δούμε κάποιο ειδικό μοντέλο (όπως έγινε με την DB10 στο Spectre) της εταιρίας με έδρα το Gaydon της Αγγλίας, ούτε κάποιο από την υπάρχουσα γκάμα (Vantage, DB11, DBS Superleggera).

Αντ’αυτού, ο νέος σκηνοθέτης Cary Joji Fukunaga θέλει να αλλάξει το προφίλ του Bond και σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids το νέο του αυτοκίνητο θα είναι η ηλεκτρική έκδοση της Rapide, η RapidE. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις ενός ατόμου από την παραγωγή της ταινίας, που αναφέρει:

«Η απόφαση έγινε γνωστή από τον νέο σκηνοθέτη της ταινίας, ο οποίος είναι οικολόγος.

Advertisement

Αυτός δουλεύει στενά με την Aston Martin ώστε να ετοιμάσει ένα από τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα για τη μεγάλη σκηνή.

Το αυτοκίνητο θα είναι το κέντρο μιας απίστευτης σκηνής δράσης στην ταινία. Ο James Bond είναι γνωστός για την οδήγηση καταπληκτικών αυτοκινήτων και η νέα ταινία δεν θα απογοητεύσει. Θα έχει όλα τα gadgets υψηλής τεχνολογίας.

Για να γίνει σαφές, αυτό είναι κάτι που ο Cary πίεσε και ο Daniel Craig και οι παραγωγοί συμφώνησαν μαζί του. Όλοι φοβούνται ότι ο Bond ίσως χαρακτηριστεί ότι έχει γίνει πολύ ψηφιακός, αλλά όλοι αισθάνθηκαν ότι ήταν σωστός ο χρόνος να μπει σε ένα αυτοκίνητο με μηδενικές εκπομπές.»

Advertisement

Η νέα ταινία δεν έχει ακόμα τίτλο, με την πρώτη προβολή της να έχει οριστεί για τις 8 Απριλίου του 2020.

Εκτός από τον Daniel Craig, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει για πέμπτη φορά ως Bond, σε αυτή θα δούμε την Lea Seydoux, τον Ralph Fiennes, τον Ben Whishaw και την Naomie Harris, ενώ φημολογείται ότι θα κάνει την εμφάνιση του και ο πρόσφατα βραβευμένος με Όσκαρ, Rami Malek.

[autoblog]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement