Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον: Είναι τελικά ζευγάρι; – Η απάντηση του Πιτ

Advertisement

Παρόλο που έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ έβαλαν τέλος στο γάμο τους, οι φήμες για επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού δεν λένε να κοπάσουν.

Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα, ένας παπαράτσι τσάκωσε τον Πιτ σε δρόμο του Λος Άντζελες την στιγμή που ο δεύτερος κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να του θέσει ευθέως την επίμαχη ερώτηση:

«Πρέπει να σε ρωτήσω καθώς όλοι θέλουν να μάθουν. Θα είστε και πάλι μαζί με τη Τζένιφερ;». Ο 55χρονος ηθοποιός αντέδρασε στην ερώτηση γελώντας και απάντησε λακωνικά λέγοντας «Ω. Θέε μου». Κατόπιν χαιρέτισε ευγενικά τον φωτορεπόρτερ, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Advertisement

Σημειώνεται ότι οι δυο σταρ έχουν παραμείνει φίλοι μετά το διαζύγιό τους και μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο ο Πιτ εμφανίστηκε στο πάρτι των 50ών γενεθλίων της Τζένιφερ Άνιστον.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό οι φήμες για επανασύνδεση έχουν φουντώσει ακόμα περισσότερο καθώς και οι δυο αυτή την εποχή είναι χωρισμένοι και χωρίς ταίρι.

Όπως ανέφερε πηγή στο Entertainment tonight: «Η Τζεν και ο Μπραντ έχουν παραμείνει φίλοι και έχουν μιλήσει μεταξύ τους αρκετές φορές από τότε που είναι και οι δυο ελεύθεροι. Είναι φίλοι και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε δύσκολες στιγμές. Έχουν προχωρήσει πολύ μετά τον γάμο τους και σκοπεύουν να παραμείνουν φίλοι. Μεταξύ τους δεν υπάρχει κακία».

Advertisement

Θυμίζουμε ότι στη συνέντευξη που έδωσε η Τζένιφερ Άνιστον στο τεύχος του Ιουνίου του περιοδικού Harper’s Bazaar (στο οποίο φωτογραφήθηκε τόπλες) αποκαλύπτει ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της αλλά είναι ανοιχτή στο να βρει ξανά τον έρωτα.

Επίσης τονίζει ότι προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι η δουλειά και η τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί και όχι τα ραντεβού, καθώς όπως λέει όταν το ρομάντζο έρθει από μόνο του εκείνη θα το καλωσορίσει.

[reader]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement