Πώς το κόβουν το καρπούζι; Δείτε αυτό και δεν θα το ξανακόψετε αλλιώς [βίντεο]

Advertisement

Χωρίς καμία αμφιβολία, καρπούζι ίσον καλοκαίρι.

Και σε ποιον δεν αρέσει, ειδικά τις πολύ ζεστές μέρες, μια δροσερή φέτα καρπουζιού (με φέτα ή χωρίς, δεν θα τα χαλάσουμε εδώ).

Η συντριπτική πλειοψηφία το κόβουμε στις παραδοσιακές φέτες – βάρκες, που εδώ που τα λέμε δεν είναι και ο πιο έξυπνος τρόπος, αφού συνήθως καταλήγουμε σε ένα χάος από χυμό καρπουζιού σε πάγκο, χέρια και ρούχα.

Advertisement

Για αυτό, δοκιμάστε τον παρακάτω απλούστατο τρόπο για να τεμαχίσετε και να σερβίρετε το καρπούζι σας και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επιστρέψετε στον παλιό ποτέ ξανά.

Καλή σας όρεξη

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement