Κι όμως, η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα πρωταγωνιστούσε στον «Σωματοφύλακα» -Τι αποκάλυψε ο Κέβιν Κόστνερ

Advertisement

Μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες, ήταν η ταινία «Ο Σωματοφύλακας» με τον Κέβιν Κόστνερ και την Γουίτνεϊ Χιούστον.

Κάτι που σίγουρα δεν γνωρίζαμε, ήταν πως επρόκειτο να υπάρξει και σίκουελ και μάλιστα με ρόλο στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο Κόστνερ, αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν πραγματοποιήθηκε: «Το στούντιο ήθελε να γυρίσουμε την συνέχεια του Σωματοφύλακα (με την πριγκίπισσα Νταϊάνα), στον ίδιο περίπου ρόλο με την Γουίτνεϊ Χιούστον. Είναι κάτι που κανείς δεν γνώριζε για περίπου ένα χρόνο».

Advertisement

Η ειρωνεία είναι ότι το σενάριο έφτασε στα χέρια του μόλις μια μέρα πριν τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Οι δυό τους μίλησαν λίγο πριν τον θάνατό της και όπως αναφέρει ο Κόστνερ ήταν απίστευτα γλυκιά αν και ανησυχούσε πολύ για τις σκηνές με τα φιλιά.

«Θυμάμαι ότι ήταν απίστευτα γλυκιά στο τηλέφωνο όταν μου έκανε ερωτήσεις» λέει ο Κέβιν Κόστνερ. «Μου είπε κάποια στιγμή: ‘Θα έχουμε κάποια σκηνή με φιλιά;’. Αλλά το είπε με πολύ σεβασμό και ήταν πολύ αγχωμένη γιατί πιστεύω ότι η ζωή της ήταν πολύ ελεγχόμενη».

Ο Κέβιν Κόστνερ είπε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα πως «θα υπάρξουν και τέτοιες σκηνές, αλλά πως σίγουρα δεν θα υπάρξει κανέναν πρόβλημα».

Advertisement

Και ο ηθοποιός πρόσθεσε πως συνομίλησε με την Νταϊάνα εξαιτίας μιας άλλης «σημαντικής» σχέσης – αυτής με την Σάρα Φέργκιουσον, που τους έφερε σε επαφή.

Η πρώτη αποκάλυψη για την πιθανή συμμετοχή της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην ταινία, είχε γίνει το 2012, σε μια συνέντευξη όπου τότε ο Κόστνερ ανέφερε: «Η Νταϊάνα κι εγώ μιλούσαμε για να γυρίσουμε τον Σωματοφύλακα 2».

Της είπα ότι θα την προσέχω όπως πρόσεχα και την Γουίτνεϊ Χιούστον. Μου ζήτησε να γράψω γι’ αυτήν. Και της είπα: «Θα το προσαρμόσω επάνω σου, αν ενδιαφέρεσαι» για να λάβω αμέσως την απάντηση: ‘Ενδιαφέρομαι’».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement