Σχέσεις: Οι χειρότερες και πιο αφελείς συμβουλές που συναντήσαμε στο διαδίκτυο

Ιδού οι χειρότερες, αναχρονιστικές και αφελείς συμβουλές για σχέσεις που διαβάσαμε

Advertisement

Στο διαδίκτυο συχνά θα διαβάσεις άρθρα για σχέσεις, τα οποία είναι λίγο υποκειμενικά· ο καθένας μιλά βάσει των (φανταστικών) εμπειριών του. Ή βάσει διαλόγων και σκηνών που είδε σε ταινίες.

Σε κάθε περίπτωση, κυκλοφορούν συμβουλές που μόλις τις αντικρύσεις, θα τυφλωθείς. Γι’ αυτό θα το πάμε κλιμακωτά, ξεκινώντας από τις λιγότερο σοκαριστικές.

Συμβουλές σε site για γυναίκες

*Συμβουλές για μυστικά επανασύνδεσης ενώ έχει ήδη μπει σε νέα σχέση

Advertisement

Ή αλλιώς «Πώς να τον χωρίσεις από τα σχέση του για να τα ξαναβρεί μαζί σου, ενώ τον χώρισες εσύ και θέλεις απλώς την επιβεβαίωση, χωρίς να σε ενδιαφέρουν οι συναισθηματικές συνέπειες».

*Πώς να έχεις όποιον άντρα θέλεις

Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο ίντερνετ είναι κάτι διαφημίσεις που λένε «Με μόλις 5 λεπτά γυμναστικής την ημέρα, μπορείς να γίνεις τούμπανο». Clickbait δηλαδή.

*Σε άρθρο για το πώς να καταλάβεις αν σε γουστάρει ένας ντροπαλός:

Advertisement

«Οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν στο πείραγμα, αν δεν τον πειράζουν οι φίλοι του μπροστά σου, λυπάμαι αλλά δε σε γουστάρει.»

Μας εντυπωσίασε η εμπειρία που απέκτησε η συντάκτρια στην πέμπτη δημοτικού.

*Σε χαρακτηριστικά που ξενερώνουν αμέσως έναν άντρα:

Advertisement

«Η αγένεια, η εμμονή με τα σόσιαλ και το να είναι κακομαθημένη.»

Να ενημερώσουμε τη συντάκτρια πώς υπάρχουν άντρες που θέλουν την γυναίκα δυναμική (άρα ίσως και λιγάκι αγενή στα μάτια κάποιων). Και κυρίως: οι άντρες είναι εξίσου εθισμένοι στα κινητά με τις γυναίκες. Ίσα-ίσα λοιπόν, δύο άνθρωποι με εμμονή στα σόσιαλ θα ταιριάζουν φίνα.

*Σε άρθρο για το πώς θα καταλάβεις αν η σχέση σου δεν είναι λειτουργική

Advertisement

«Εάν δεν έχεις συμφωνήσει με τον σύντροφό σου σχετικά με την ποσότητα και την συχνότητα της σεξουαλικής επαφής που χρειάζεστε, κατά πασά πιθανότητα θα καλύψει το κενό από κάπου αλλού.»

Ok boomer.

*Γιατί το φλερτ όταν είσαι πληγωμένη δεν είναι καλή ιδέα

«Όταν είσαι πληγωμένη έχεις χαμηλές προσδοκίες»

Ναι, και αυτό είναι το πόιντ. Αλίμονο αν μετά από ένα χωρισμό θέλεις να φλερτάρεις με σοβαρό σκοπό, ψάχνοντας τον πρίγκηπα.

Advertisement

*Σε άρθρο για τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν θέλει κάτι σοβαρό

-«Δεν είσαι η προτεραιότητά του»

Για να μην έχετε ορίσει τη σχέση σας, σημαίνει ότι βρίσκεστε ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Και στο πρώιμο στάδιο, ας είμαστε ρεαλιστές, κανείς δεν έχει προτεραιότητα κανέναν.

-«Δεν κοινοποιεί φωτογραφίες που έχετε μαζί στα Social Media»

Σοβαρευτείτε ρε.

*Σε άρθρο με κριτήρια για να διαλέξεις τον κατάλληλο

Advertisement

«Σε προσβάλει, είναι αρκετά επιθετικός, δεν είναι αρκετά επιθετικός, καπνίζει ή όχι.»

Αν ατμίζει;

*Σε άρθρο για τους χειρότερους τύπους αντρών

-«Ο τύπος που σε ρωτάει «είσαι ξύπνια;» με SMS τα ξημερώματα»

Σιγά μωρή πριγκηπέσσα. Δε σε πήρε τηλέφωνο κιόλας. Και σου έχουμε μια περίπτωση στην οποία αυτό δεν ισχύει: έστω ότι βγήκατε ραντεβού την Παρασκευή και το Σάββατο ήθελε να σε ξαναδεί. Ενώ λοιπόν ήταν με τους φίλους του, έστειλε μήνυμα για να δει αν είσαι και εσύ ξύπνια. Τι έχεις να πεις τώρα; Ακόμα κι αν το μόνο που θέλει είναι το σεξ, χειρότερο τύπο άντρα δεν τον χαρακτηρίζεις.

-«Διάλεξε κάποιον που, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, όταν βγαίνετε θα σε πηγαίνει σε καλά μέρη, θα φροντίζει να περνάς καλά και θα πληρώσει και τον λογαριασμό χωρίς να κάνει το παραμικρό τικ»

Advertisement

Μη συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο. Αν τολμήσει να προτείνει φθηνό ταβερνάκι, δεν κάνει.

Συμβουλές σε site για άντρες:

*Σε άρθρο για το πώς να ρίξεις μία γυναίκα

«Αν θες να βρεις κοπέλα μην το παρακάνεις στην ευγένεια»

Γιατί αλλιώς θα σε πει φλώρο.

*Σε άρθρο για το πώς θα κρατήσει η σχέση

«Ηγήσου στη σχέση χωρίς να είσαι χειριστικός»

Έτσι πρέπει να είναι ο Βαλκάνιος ο άντρας, το σωστό αρσενικό.

*Σε άρθρο για το τι κάνει ένας άντρας λάθος και δεν ρίχνει γυναίκα

Advertisement

«Αν συμπεριφέρεσαι σαν να θεωρείς ότι μονάχα από τύχη θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι, τότε η πλειοψηφία των γυναικών θα σε απορρίπτει πριν καλά-καλά τον γνωρίσει.»

Έλα που οι μαζεμένοι άντρες έχουν πέραση.

*Σε άρθρο για το πώς να ρίξεις μία δύσκολη γυναίκα

Ο συντάκτης συμβουλεύει τον άντρα αναγνώστη πως πρέπει να προσεγγίσει μία γυναίκα χωρίς να έχει στο νου του ότι είναι δύσκολη, καθώς θα του πέσει το ηθικό. Μέχρι εδώ οκέι. Μετά αναφέρει ότι η κάθε περίπτωση διαφέρει, και εμείς είμαστε μαζί του: οι άνθρωποι διαφέρουν. Μέχρι που μας έτριψε στη μούρη ένα τρομακτικό παράδειγμα.

Advertisement

«Περίπτωση Β: Σε μια άλλη περίπτωση είχα γνωρίσει μια γυναίκα που με γούσταρε αλλά για κάποιο λόγο κολλούσε και το πράγμα δεν προχωρούσε.

Αφού ήξερα ότι με γούσταρε αλλά με απέφευγε φρόντισα την φέρω προ τετελεσμένων. Έμαθα απλά που μένει και ένα βράδυ της έκανα μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της.»

Το «ξέρω που μένεις» στην πράξη.

*Δύο αποσπάσματα από άρθρο με τίτλο αντίστοιχο του «Η μυστική συνταγή για να ρίξεις οποιαδήποτε γυναίκα»

Advertisement

-«Γιατί απλά κατά την ερωτική πράξη ο άντρας δίνει ενέργεια ενώ η γυναίκα παίρνει.»

-«Για να απαντήσουμε στην ερώτηση σχετικά με τη ζήλια και τον γυναικείο ανταγωνισμό. Οι γυναίκες είναι πολύ ανταγωνιστές μεταξύ τους και μισούνται θανάσιμα. Για αυτό και φτιάχνουν μόνο προσωρινές σχέσεις συμφέροντος μεταξύ τους και είναι πάντα έτοιμες για πισωμαχαιρώματα.»

Ο σεξισμός κοιτάει αυτό το άρθρο από μία γωνία τρίβοντας τα χέρια του.

*Πώς να παρηγορήσεις μια όμορφη άγνωστη που κλαίει

-«Βεβαιώσου ότι έχεις στην κατοχή σου ένα απαλό μαντήλι. Και καθαρό, εννοείται – δεν προορίζεται για σένα, αλλά για μια άγνωστη γυναίκα που έχει βάλει τα κλάματα.»

-«Πλησίασέ τη όπως θα πλησίαζες ένα λαβωμένο ζώο που μπορεί ακόμη να σε δαγκώσει. Προσεχτικά και με ενδιαφέρον. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μαντήλι σου είναι αποκλειστικά για μια γυναίκα που κλαίει, όχι για κάποια που συγκινήθηκε επειδή είδε ένα κουτσό σκυλάκι στο δρόμο ή δακρύζει επειδή μπήκε κάτι στο μάτι της.»

Έλα, δεν μπορεί, τρολάρει.

Πηγή:in2life.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement