Ο Nicolas Cage των 90s «επιστρέφει» στη μεγάλη οθόνη τον Μάρτιο του 2021

Η Lionsgate ανακοίνωσε πως η meta κωμωδία «The Unbearable Weight of Massive Talent» με τον Nicolas Cage θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2021. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Tom Gormican, ο οποίος έγραψε το σενάριο με τον Kevin Etten.

Έχοντας να διαχειριστεί τεράστια χρέη και μια καριέρα σε διαρκή πτώση, ο ηθοποιός αποφασίζει να δεχτεί ένα εκατομμύριο δολάρια για να παρευρεθεί στα γενέθλια ενός φανατικού θαυμαστή του, ο οποίος όμως δουλεύει για ένα μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών.

Με τις καταστάσεις να παίρνουν μια άσχημη και απροσδόκητη τροπή, ο Cage πρέπει να ανατρέξει στους εμβληματικούς χαρακτήρες που έχει ενσαρκώσει στις ταινίες του για να μπορέσει να σώσει τον εαυτό του αλλά και την έφηβη κόρη του.

Σε μια από τις σκηνές της ταινίας ο «σύγχρονος» Cage συζητά με μια αλαζονική εκδοχή του εαυτού από την δεκαετία του 1990 που τον κοροϊδεύει για την πορεία που έχει η καριέρα του.

Το concept της ταινίας με τις αυτοσαρκαστικές αναφορές στην πραγματική ζωή και καριέρα του ηθοποιού δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για μια εντυπωσιακή καλτ ταινία ανάλογη του «Mandy».

Πηγή:clickatlife.gr

Δείτε και αυτά: